MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY

    MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY er skoserien, der er helt ideel til industri på grund af skoenes udprægede robusthed og slidstyrke. Dermed er skoene også velegnede til håndværk, byggeri og logistik. Serien er designet til arbejde på cementgulv, i kloakrør og andre steder, der slider meget på fodtøjet. Der er en slidstærk pronose (tåforstærkning) forrest på tåen, som gør skoene meget velegnede til knælende arbejde. Et hårdt gulv er meget opslidende for en sko uden forstærkning, så pronosen forlænger skoenes levetid betragteligt. For at gøre MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY-fodtøjet yderligere robust indeholder de en kombineret PU/gummi-sål, der er varmebestandig op til 300 grader. På den måde risikerer du ikke at ødelægge skoen på et meget varmt underlag.

    MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY - logo

    Alle skoene fra MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY er certificeret efter sikkerhedsskonormen EN ISO 20345:2011 og er godkendt til klasse S3, som er din garanti for optimal sikkerhed og en vandafvisende overflade. MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY er således velegnet til udendørs arbejde og arbejde i våde eller fugtige miljøer. I henhold til sikkerhedsnormen er seriens fodtøj udstyret med sømværn samt med en ergonomisk aluminiumståkappe, der beskytter dine tæer, hvis noget tungt skulle falde ned over dem. Udfører du tit dit arbejde på en stige, er skoene fra MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY gode, da de har stigegreb, som giver foden et stabilt leje og forhindrer skrid. Også på et gulv er du sikker på at stå fast, da sålen er særligt skridhæmmende, og dens mønster er designet, så jord og skidt nemt slipper, når du bøjer foden. Sålen er desuden olie- og benzinresistent samt resistent over for visse kemikalier.

    EN ISO 20345: 2011S3 Fodtøj

    Skoene fra MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY er meget komfortable, da de er udstyrede med en stødabsorberende mellemsål samt et stabiliserende multifunktionsgelenk med en stødabsorberende kerne. Dette mindsker risikoen for trætte fødder, og det er skånsomt for dine led – ideelt til dig, der går og står meget under arbejdet. Arbejder du tit på ujævnt underlag, stabiliserer multifunktionsgelenket foden, så du undgår vrid og nedsætter risikoen for skader.