MASCOT®FOOTWEAR CASUAL

MASCOT® FOOTWEAR CASUAL bygger på fornemste vis bro mellem arbejdssko og hverdagsfodtøj. Med CASUAL-serien får du klassiske, stilrene sneakers uden sikkerhedskomponenter, som i kvalitet, design og med behagelig pasform komplementerer de sikkerhedssko, du allerede kender fra MASCOT.

Filter
Produkttyper
Farver
Egenskaber
Størrelser
Bruger
Serier
Produkter (1)
F0900-907
MASCOT® FOOTWEAR CASUAL
sort
  • Sammenlign
  • Tilføj favoritter
  • Quick View
NY

Uden sikkerhed, men stadig i højeste kvalitet

MASCOT® FOOTWEAR CASUAL adskiller sig fra MASCOTs resterende sortiment af fodtøj ved at være uden tåkappe, sømværn og andre sikkerhedskomponenter. Til gengæld har fodtøjet en særdeles behagelig gangkomfort. Med CASUAL-serien er der skabt et optimalt alternativ, når der skal vælges fodtøj uden sikkerhed til jobbet, og serien er blevet til på baggrund af stor efterspørgsel fra kunder. Målet var at skabe behageligt fodtøj i innovative og nye materialer. Serien anvender blandt andet overmaterialer i ruskindslæder og ydersål i gummi. Skoene har en lav vægt på under 300 gram.

Klassisk design

CASUAL-fodtøjet har et klassisk, stilrent design, der blandt andet har inspiration i tidligere årtiers sportssko. Ved at kombinere den klassiske stil med seneste innovationsmuligheder og udviklingen af pasformer, får du en både flot og funktionel fodtøjsserie, der oplagt matcher både profilbeklædning og klassisk arbejdstøj.

Sneakers Sort - MASCOT® FOOTWEAR CASUAL

En super allrounder

MASCOT® FOOTWEAR CASUAL er oplagt til alle erhverv, hvor almindelige sneakers kan anvendes. Ønsker du at give alle dine medarbejdere en strømlinet identitet på tværs af jobfunktioner, så er CASUAL-modellerne ideelle til de ansatte, der ikke har behov for sikkerhedssko. MASCOT® FOOTWEAR CASUAL er kort sagt en allround serie af sko, der opfylder dine krav til både komfort, fleksibilitet og funktionalitet.