MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC

Sikkerhedssko er uundværlige, hvis du arbejder med håndtering af tunge materialer, på ujævne underlag eller i nærheden af maskiner som håndværker, i industrien eller på lager. Hos MASCOT finder du sikkerhedsfodtøjsserien MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC, der er en serie af traditionelle sikkerhedssko og -støvler tilpasset både indendørs og udendørs arbejde. Det er eksempelvis oplagt at vælge denne serie, hvis du arbejder i byggeriet som eksempelvis tømrer, entreprenør eller montør. Sikkerhedsskoene og –støvlerne i MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC er lavet af fleksible materialer, der giver en behagelig gangkomfort. Dine fødder er samtidig beskyttet med stabilitet på ujævne underlag og eksempelvis på stiger ved hjælp af en lille stivende indsats i den bagerste del af sålen, et såkaldt gelenk.

Filter
Produkttyper
Farver
Egenskaber
Materialer
Certificeringer
Størrelser
Teknologier
Bruger
Serier
Produkter (2)
F0014-901
MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC
sort/rød
  • Sammenlign
  • Tilføj favoritter
  • Quick View
NY
F0025-901
MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC
sort/rød
  • Sammenlign
  • Tilføj favoritter
  • Quick View
NY
MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC - logo

Ultimativ beskyttelse af hele foden

Alt sikkerhedsfodtøj i MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC har ergonomisk tåkappe for ekstra beskyttelse til tæerne og øget bevægelsesfrihed. For at øge komforten og hindre kuldebroer har sikkerhedsfodtøjet i CLASSIC-serien også tekstilsømværn. Denne type sømværn dækker et lidt større område end et klassisk stålsømværn og beskytter derfor endnu bedre mod søm og skarpe genstande fra underlaget. Derudover får du med MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC også stabiliserende gelenk, varmebestandig sål af PU/TPU, stigegreb samt en slidstærk TPU tåforstærkning, der giver fodtøjet ekstra lang levetid og gør det særligt velegnet til knælende arbejde.

Et godt, klassisk valg

Vælg MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC, hvis du ønsker en klassisk udseende sikkerhedssko med neutralt udtryk og fokus på de sikkerhedsmæssige detaljer. Alt sikkerhedsfodtøj i MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC er godkendt efter EN ISO 20345:2011. En stor del af fodtøjet opfylder den højeste sikkerhedsklasse S3, da de ud over at have sømværn og tåkappe er både skridhæmmende, stødabsorberende, antistatiske, åndbare, vandafvisende og har en olie- og benzinresistent ydersål. MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC er derfor et sikkert, klassisk valg, hvis du vil have en god sikkerhedssko med masser af detaljer for den bedst mulige beskyttelse af dine fødder.