MASCOT® FOOTWEAR ENERGY

  MASCOT® FOOTWEAR ENERGY sætter nye standarder for sikkerhedssko. Du får det bedste fra to verdener: Super komfort, lav vægt og ekstrem stødabsorbering kombineret med fuld sikkerhed.

  MASCOT® FOOTWEAR ENERGY er sikkerhedsfodtøj, som du har lyst til at have på hele dagen. Sikkerhedsskoene og -støvlerne i MASCOT® FOOTWEAR ENERGY er udviklet i innovative, fleksible materialer, så du beskytter dine fødder, ben og ryg bedst muligt.

  Innovative materialer

  De indvendige materialer i MASCOT® FOOTWEAR ENERGY er fri for metal. Dette er både med til at gøre fodtøjet ekstremt let, men sørger samtidig også for, at skoene ikke er kulde- eller varmeledende. Dette er en stor fordel, hvis du arbejder på særligt kolde eller særligt varme underlag. Tåkappen til beskyttelse af tæerne er lavet af komposit, mens sømværnet er fremstillet af en avanceret, slidstærk tekstil. Alle materialer er valgt med fokus på at give MASCOT® FOOTWEAR ENERGY-serien lavest mulig vægt og højest mulig fleksibilitet.

  Stødabsorberende mellemsål - Piktogram

  Ekstrem stødabsorbering

  Det, der adskiller MASCOT® FOOTWEAR ENERGY fra andre sikkerhedssko, er den stødabsorberende sål fremstillet i ETPU. Sålen gør sikkerhedsskoene ekstremt stødabsorberende og behagelige på samme tid. Hver gang du tager et skridt, absorberer sålen de stød, der ellers ville forplante sig som ømhed og træthed i ben, ryg og krop for hver kontakt med underlaget. Det giver en gangkomfort ud over det sædvanlige.

  Højeste sikkerhed

  Ud over det fleksible sømværn er materialerne i forfoden ekstra bøjelige, så skoen følger foden og støtter i alle bevægelser. Alle modellerne i serien har desuden non-marking såler, så de ikke smitter af på eksempelvis nylagte gulve. Alle sko og støvler i MASCOT® FOOTWEAR ENERGY er godkendt efter EN ISO 20345 2011, sikkerhedsklasse S1P, ligesom alle modeller har varmeresistente såler op til 140 grader, stigegreb til et bedre greb på fx stiger samt olie- og benzinresistent ydersål.

  Moderne, sporty design

  MASCOT® FOOTWEAR ENERGY er ud over den gode komfort kendetegnet ved et moderne, sporty design. Nogle af modellerne i serien er fremstillet i et elastisk overmateriale af tekstil, der nærmest føles som en ekstra sok. Det bløde, strækbare stof sidder tæt til foden og giver god støtte ved bevægelse. Netop den fleksible pasform, den gode komfort og det moderne design er noget af det, som de testpersoner inden for håndværk og byggeri, der har testet MASCOT® FOOTWEAR ENERGY, har rost serien for.