Sådan søger du

  Her får du først lidt praktisk info til din ansøgning til en af MASCOTs stillinger. Dernæst nogle generelle tips til din ansøgning.

  Vi modtager ikke længere ansøgninger på e-mail eller per brev, men kun via vores elektroniske rekrutteringssystem. Det gør vi for at sikre, at vi overholder persondatalovgivningen.

  På vores hjemmeside under "Aktuelle job" finder du vores ledige stillinger og via linket på jobannoncen sender du din ansøgning.

  Hvis du ønsker at sende en uopfordret ansøgning kan du også gøre dette her. Vælg Login, ny bruger og vælg et brugernavn og password. Vælg Accepter og udfyld dine data på siden herefter. Du kan nøjes med at vedhæfte dit CV og behøver dermed ikke udfylde alle felterne omkring erfaring etc. Slutteligt trykker du Gem. Herefter kan du altid gå ind og rette i dine data.

  Praktisk info

  • Referencer
   Referencer og vurderinger fra ansøgernes tidligere arbejdsgivere bidrager ofte med nyttige og nødvendige oplysninger. Hvis der er gensidig interesse i at etablere et ansættelsesforhold, beder vi ansøgerne om tilladelse til at kontakte tidligere chefer.
  • Kontaktadresse
   Du vil blive bedt om at registrere en e-mail adresse. Da denne adresse benyttes i den fremtidige kontakt med dig, anbefaler vi, at du anvender en privat e-mail adresse.
  • Vedhæftede filer
   Når du opretter en elektronisk ansøgning, kan du uploade filer i systemet. Filerne bedes være af typerne: pdf, jpg og Microsoft office-dokumenter.
  • Redigering, opdatering eller sletning af data
   Du kan løbende gennemse, redigere, opdatere eller slette dine data ved at logge ind i vores system med dit brugernavn og password.

  Tip til din ansøgning

  • Vær godt forberedt
   Gør dig selv den tjeneste at lære virksomheden at kende, inden du sender din ansøgning – både for din egen og for vores skyld. Det gør din ansøgning mere troværdig, og det øger dine chancer for at komme i betragtning. Vores hjemmeside er et godt sted at starte.
  • Skriv kort og præcist
   Vi får som regel mange ansøgninger til opslåede stillinger. Derfor gælder det for dig om at sælge dit budskab hurtigt og præcist. Selve ansøgningen bør ikke fylde mere end én side. Vi vil gerne hurtigst kunne danne os et overblik over, hvem du er. Skriv let forståeligt: Pas på med forkortelser og tekniksnak, det er (normalvis!) ikke ingeniører og programmører, der læser dit CV.
  • Skriv en personlig ansøgning
   Gå langt uden om standardansøgninger. Giv ansøgningen dit personlige præg, så den skiller sig lidt ud fra de andre, og viser hvem DU er. Vær tro mod din stil og din måde at gøre tingene på, både i sprog og form. Tænk på dit CV som et ”levende dokument”, og tilpas det til de jobs du søger.
  • Hvorfor skal det være dig?
   Fortæl i din ansøgning, hvorfor du søger stillingen, hvad kan du tilbyde, og hvad er DIN vision for jobbet. Vi vil gerne opleve, at du brænder for stillingen, og at det lige netop er din arbejdskraft, vi har brug for. Find alle dine kompetencer: Lav fx en ”bruttoliste”
  • Upload relevante bilag
   I annoncerne vil der ofte stå, hvilke ting der skal sendes med ansøgningen. Upload de for stillingen relevante bilag – og kun de relevante. Skulle vi mangle noget, skal vi nok bede om dette ved en evt. samtale
  • Hvordan matcher du kravene i annoncen?
   En god ansøgning forholder sig aktivt og konkret til de krav, der stilles. Undgå at gentage dit CV, men udvælg nøje et eller to helt relevante erfaringer, der modsvarer annoncens krav. Argumentér for dine valg: Mange jobskift gør ikke nødvendigvis, at du er ustabil - argumenter for det!
  • Tjek din ansøgning, inden du afsender
   Tjek altid din ansøgning efter en sidste gang, så du undgår forkerte oplysninger, slåfejl eller lignende. En fejl i en ellers perfekt ansøgning vil være ærgerlig. Få hjælp fra dit netværk: Lad andre korrekturlæse og vurdere designet til dit CV
  • Overhold tidsfrister
   Kort og godt: søg inden fristens udløb – og gerne i god tid inden, da vi ofte vil begynde at kigge ansøgningerne igennem inden ansøgningsfristens udløb. Anfør også dato i ansøgningen. Skulle der komme ændringer på dit CV, kan du altid løbende korrigere i din ansøgning.