Arbejdstøj til vejarbejdere

  Vejarbejde stiller krav til maksimal synlighed. I dit arbejde nær trafik er der risiko for påkørsel. Derfor er din synlighed altafgørende. Hos MASCOT finder du et stort udvalg af arbejdstøj til vejarbejdere, der er godkendt efter EN ISO 20471. Du finder hi-vis-bukser, -T-shirts, -sweatshirts, -trøjer og -jakker.

  Som vejarbejder er du udsat, når arbejdet foregår ved trafikeret vej. MASCOT arbejdstøj til vejarbejdere sørger for, at du kan føle dig sikker og koncentrere dig om dit arbejde. Udover synlighed er det også vigtigt, at du har god bevægelsesfrihed i din beklædning samt, at du hverken har det for varmt eller koldt, mens du arbejder. I det milde forårsvejr vil en kort- eller langærmet T-shirt være et oplagt valg, mens det i de kolde måneder vil være nødvendigt med et mellemlag og en vinterjakke. Vær dog opmærksom på sikkerhedsklassen, som afgøres af hvilken type vejarbejde, du beskæftiger dig med fx trafiktætheden, bilernes hastighedsniveau omkring dig samt varigheden af arbejdet.

  Samcertificering af MASCOT-produkter

  Med MASCOTs sortiment af arbejdstøj til vejarbejdere har du mulighed for at samcertificere dine hi-vis-produkter. Du kan fx kombinere to individuelle produkter med EN ISO 20471 og opnå klasse 3-certificering for hele sættet. I skemaet nedenfor kan du se, hvordan du kan sammensætte et klasse 2- eller 3-sæt.

    Jakke/Trøje - Tegning T-shirt/Vest - Tegning
  Hi-Vis gruppe A Hi-Vis gruppe B Hi-Vis gruppe C
  Bukser - Tegning Hi-Vis gruppe Y EN ISO 20471 - klasse 3 EN ISO 20471 - klasse 3 EN ISO 20471 - klasse 3
  Hi-Vis gruppe Z EN ISO 20471 - klasse 3 EN ISO 20471 - klasse 2 EN ISO 20471 - klasse 2
  Shorts/Knickers - Tegning Hi-Vis gruppe X EN ISO 20471 - klasse 3 EN ISO 20471 - klasse 3 EN ISO 20471 - klasse 2

  *) Overalls kan kombineres til en certificeret klasse 2 eller 3, såfremt overdel bæres uden på overalls. Hvis T-shirt/overdel bæres under overalls, er det sikkerhedsklassen for dine overalls, der bestemmer den samlede klasse.

  Beskidt arbejdstøj mindsker din synlighed

  Som vejarbejder er det vigtigt, at dit arbejdstøj er rent. Beskidte reflekser mindsker din synlighed og dermed også din sikkerhed. Følg derfor altid vaske- og plejeanvisningerne i dit arbejdstøj.