Arbejdstøj til truckførere

  Som truckfører afhænger den optimale arbejdsbeklædning af, hvilket miljø du arbejder i. Dine behov afhænger fx af, om du arbejder på et lager, på havnen eller i en lufthavn. Alt efter om du arbejder indendørs eller udendørs, stilles der også forskellige krav til dit arbejdstøj og sikkerhedssko. Uanset er det væsentligt, at dit arbejdstøj er behageligt at have på. Du finder et stort udvalg af arbejdstøj til truckførere blandt MASCOTs sortiment.

  Når arbejdet foregår indendørs

  Som truckfører sidder du naturligvis meget i din gaffeltruck. Derfor er det særdeles vigtigt, at din arbejdsbeklædning er behagelig at have på i siddende position. Det må hverken sidde for stramt eller for løst. MASCOTs stretch-bukser er et oplagt valg af arbejdsbukser, da de er bløde og behagelige at have på og nemt følger kroppens bevægelser.
  Indendørs truckarbejde stiller ikke så store krav til dine arbejdsbukser, og dermed er et par MASCOT servicebukser oplagte. Uanset om du foretrækker dem i ultimativt strækstof eller ej. Som overdel vil en MASCOT T-shirt med korte eller lange ærmer være perfekt til truckførerarbejde. I kolde lagerbygninger eller lagerhaller med skiftende temperaturer vil en let termojakke være ideel at have med rundt. Arbejdstøj til truckførere skal være enkelt men stadig opfylde nogle essentielle behov.

  Beklædning til udendørs truckførerarbejde

  Arbejder du ofte udendørs, stiller det nogle særlige krav til dit arbejdstøj. Om vinteren har du brug for en arbejdsjakke, der kan holde dig varm. Da udendørs truckarbejde ofte også indebærer arbejde uden for førerhuset, er vintertøj og varmt undertøj vigtigt.

  I det hele taget skal arbejdstøj til truckførere, som arbejder ude følge årstiderne, og dermed skal garderoben indeholde både vinterjakke, shorts, T-shirts, lange underbukser osv. På havne, byggepladser, i lufthavne og lignende steder er der ofte krav til synlighed i arbejdstøjet til truckførere. Gå efter MASCOTs SAFE-kollektioner, der er certificeret i henhold til EN ISO 20471, hvis du har behov for at være synlig.