Arbejdstøj til industriteknikere

  Arbejdet som industritekniker stiller store krav til dit arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj, der både skal være slidstærkt, robust og komfortabelt. Fremstilling og vedligeholdelse af maskiner, maskindele og produktionsanlæg kræver noget særligt af dit arbejdstøj. Du finder et stort udvalg af slidstærkt arbejdstøj til industriteknikere hos MASCOT.

  Slidstærk og simpel beklædning

  Godt nok skal arbejdstøjet til industriteknikere være slidstærkt, men beklædning til industrien skal ellers være enkelt. Funktioner som stropper, udvendige lommer og ekstra funktioner er ofte mere i vejen end til gavn inden for dit fag. Som industritekniker foregår din arbejdsdag typisk indendørs, så varmt og vandafvisende arbejdstøj er ikke en nødvendighed. Enkelhed, komfort og bevægelsesfrihed er modsat væsentligt.
  En enkel beklædning behøver ikke gå på kompromis med komfort og kvalitet. Med arbejdstøj til industriteknikere fra MASCOT, finder du arbejdsbukser, overalls, trøjer m.m. i højeste kvalitet. Tøjet klarer nemt industrivask, hvilket er afgørende for dit valg af arbejdstøj. Blandt MASCOTs udvalg af arbejdstøj til industriteknikere finder du et stort udvalg af arbejdsbukser i kvalitet 442, som er oplagt til industriarbejde. Metervaren er let, men slidstærk samt velegnet til industrivask.

  De rigtige sikkerhedssko

  Faget som industritekniker kræver de helt rigtige sikkerhedssko. Skoene skal være slidstærke og ESD-godkendte. Derudover er det vigtigt, at skoene er robuste og udstyrede med tåkappe, så dine fødder er beskyttet mod nedfaldne genstande. I MASCOTs udvalg af sikkerhedssko til industriteknikere finder du både sikkerhedssko og -sikkerhedsstøvler.