Svejsetøj til lejlighedsvis svejsning

  Som svejser er det vigtigt, at du er klædt sikkert på til opgaven, så gnister og gløder ikke trænger gennem stoffet og laver huller i dit arbejdstøj. Her på siden finder du et bredt udvalg af svejsetøj til lejlighedsvis svejsning i høj kvalitet fra MASCOT. Du finder blandt andet arbejdsbukser, kedeldragter, skjorter og sko.

  Den bedste materialesammensætning

  Materialesammensætningen i dit svejsetøj har stor betydning for, hvor let gløder og gnister kan trænge gennem stoffet. Gløder kan lave bittesmå huller i stoffet, der synes usynlige, men vil mærkes som røde mærker på armene. En robust metervare er derfor en nødvendighed inden for svejserfaget.

  Arbejdstøj i 100% bomuld er perfekt til dig som svejser, idet bomulden minimerer risikoen for huller i din beklædning. Bomuld føles blødt mod huden og er samtidig nemt at ånde gennem. Du er derfor garanteret en robust metervare, der samtidig er behagelig at have på og bevæge sig i.

  Høj sikkerhed

  Med svejsetøj fra MASCOT kan du føle dig sikker og koncentrere dig om dit arbejde. Du finder produkter med antistatiske, flammehæmmende og syrebeskyttende egenskaber i henhold til EN ISO 14116 og EN ISO 11612. Du finder også svejsetøj, der beskytter mod lysbue, certificeret efter IEC 61482-2.

  MASCOTs arbejdstøj målrettet svejsarbejde har færre lommer og detaljer end meget andet arbejdstøj. Og det er for din sikkerheds skyld. Det minimerer risikoen for, at du hænger fast i en genstand, og at gnister sætter sig fast. Du kan dog være sikker på at finde svejsetøj til kortvarig svejsning med alle de nødvendige lommer.