Arbejdstøj til smede

  Som smed har du behov for slidstærkt arbejdstøj, der yder beskyttelse mod gnister. MASCOT har et bredt udvalg af produkter målrettet smedefaget, hvor du finder alt fra arbejdsbukser, overalls og kedeldragter til T-shirts, skjorter og jakker.

  Beklædning der klarer mosten

  Når arbejdet foregår i et værksted, hvor tøjet udsættes for gnister, er det ikke enhver beklædning, som kan klare opgaven. Det er væsentligt, at både arme og ben er tildækkede, samt at materialet modstår kontakt med høj varme og eller ild. I MASCOTs sortiment af arbejdstøj til smede finder du EN ISO 11612-certificeret arbejdstøj med en materialesammensætning, der beskytter dig mod varme og ild. Og når sikkerheden er i top, kan du koncentrere dig om dit arbejde. Du finder også EN ISO 14116-certificeret arbejdstøj, der beskytter mod kortvarig kontakt med gnister.

  Åndbare materialer

  I arbejdet som smed er sikkerhed essentielt, og uanset årstid vil flammehæmmende tøj være nødvendigt. Det stiller store krav til arbejdstøjets åndbarhed. Iblandt MASCOTs sortiment af smedetøj finder du et stort udvalg af bukser og overdele i 100% bomuld. Naturlige materialer har en høj absorberingsevne, som gør, at din krop nemt kan ånde og komme af med varmen. Desuden er bomuld blødt, hvilket gør det ekstra behageligt at have på.

  Smedetøj man kan bevæge sig i

  Sikkerhed er altafgørende, men pasform har også stor betydning for din komfort. MASCOTs arbejdstøj til smede er skabt til at bevæge sig i. Du kan være sikker på, at der er god plads til at række ud efter værktøj, og at du kan sidde på knæ, uden at tøjet begrænser dig i dine bevægelser.