MASCOT® FOOD & CARE

  MASCOT® FOOD & CARE er en komplet serie af beklædning med specialdesign til både mænd og kvinder. Gennemgående for serien er arbejdstøj med høj komfort, masser af bevægelsesfrihed med 100% strækstof, og som er lavet af materialer, der kan tåle industrivask og -tørring. Serien er målrettet produktionssektoren, levnedsmiddelindustrien og andre brancher, hvor høj hygiejne er altafgørende.

  different colours food and care 

  Produkter i 100% fire-vejs strækstof

  MASCOT tilbyder nu gennemdesignet beklædning til en branche, hvor der ikke tidligere har været fokus på velsiddende beklædning. Serien er udviklet med fokus på at skabe optimal komfort for brugeren. Det sker blandt andet ved at give en ny målgruppe mulighed for at iklæde sig den populære og gennemtestede strækstofkvalitet 511. Kvalitet 511 er udviklet af MASCOT og er stof med stræk i fire retninger, hvilket giver en uovertruffen bevægelsesfrihed uden at gå på kompromis med holdbarhed.

  <p>food and care Prowash symbol</p>

  Certificeret beklædning

  Beklædningen i MASCOT® FOOD & CARE kommer også i andre typer stof uden stræk, som også er optimeret i forhold til arbejdsstillinger og komfort hos branchens medarbejdere. Alle stofkvaliteter lever op til branchens høje krav til industrivaskbarhed og holdbarhed, og de gennemtestede MASCOT-stofkvaliteter, som i årevis har vist deres værd i andre brancher.

  Al beklædning i MASCOT® FOOD & CARE er specielt designet til levnedsmiddelindustrien og andre brancher, hvor høj hygiejne er i fokus. Derfor lever alle produkterne i serien op til HACCP-principperne, og langt størsteparten er godkendt efter DIN 10524. Produkterne har alle detaljer til industrivask og er eksempelvis forberedt til isætning af HF-chip og UHF-chip.

  Zoneinddeling – forskellige farvekombinationer

  Virksomheder med brug for markering af medarbejdergrupper i forskellige zoner, kan vælge overdele med i alt fem forskellige varianter af farvemarkering på skulderen. Det store udvalg af overdele kommer både i en neutral udgave uden farve på skuldrene samt en udgave med farve i en satellitinspireret netstruktur. Der kan vælges mellem fire farver. Farverne kan anvendes som en nem markering af, hvilken afdeling medarbejdere tilhører, mens tøjet på tværs følger det ensartede corporate look.

  different colours food and care&nbsp;

  Unikt størrelsessystem

  Medarbejdere i store virksomheder med puljebeklædning finder nemt deres beklædning i den ønskede størrelse og benlængde. MASCOT anvender et unikt størrelsessystem i MASCOT® FOOD & CARE, hvor størrelserne (og benlængder på bukser) indikeres med en farvet syning. Markeringen er placeret indvendigt i nakken på overdele og udvendigt i linningen på bukser, i både højre og venstre side, hvor de nemt kan ses, når tøjet ligger lagt sammen i stakke.

  Mix og match med andre serier

  Farverne i MASCOT® FOOD & CARE er kendte MASCOT-farver. Det gør det nemt at kombinere produkterne med andre serier. MASCOT® FOOD-produkterne kan fx kombineres med et væld af overdele i MASCOT® CROSSOVER; produkter, der også er velegnede til industrivask og lever op til HACCP-principperne. I MASCOTs sortiment findes desuden sikkerhedsfodtøj i MASCOT® FOOTWEAR CLEAR og MASCOT® FOOTWEAR COVER, som er velegnet til vask ved 40° C.