MASCOT® Mobile Showroom

  MASCOT har et stort antal sælgere fordelt på mere end 20+ lande, der på daglig basis servicerer og hjælper MASCOTs finmaskede net af forhandlere i Europa. Derudover har MASCOT et salgsteam, der hver dag er på landevejene i MASCOTs mobile showrooms.

  MASCOT® Mobile Showroom

  MASCOTs mobile showroom kan besøge kunder i samarbejde med dig som forhandler. MASCOTs mobile showroom arbejder for dig og kan hjælpe med at tiltrække nye kunder eller lukke en aftale med igangværende kunder.

  Biler - MASCOT® Mobile Showroom

  Der er flere grunde til, at MASCOTs mobile showroom er en fordel for dig som forhandler.

  head - ideaPig - moneyHand shakeDiagram

  • En arbejdstøjsspecialist fra MASCOT vil hjælpe dig med at finde de produkter, som opfylder virksomhedens behov og krav.
  • Du sparer kostbar tid og penge, da du for eksempel ikke skal ansætte ekstra personale til at servicere kunderne, når de har tid.
  • Du kan anvende MASCOTs mobile showroom ved åbent hus-arrangementer eller til events. Vi kan parkere bilen lige ved døren, og produkterne i det mobile showroom kan tilpasses din målgruppe.

  Dine kunder vil også opleve fordele, ved at gøre brug af MASCOTs mobile showroom. De får adgang til:

  WatchHand shakeStørrelsesguide

  • Et bredt udvalg af produkter specifikt udvalgt til deres profession.
  • En arbejdstøjsspecialist der kan svare på deres spørgsmål omkring produkter, størrelser og bestillingsløsninger.
  • Mulighed for at prøve tøjet på og mærke kvaliteten.
  • Medarbejderne kan blive målt op, så de er sikre på at få den rigtige størrelse.

  MASCOT® Mobile Showroom åbner mulighederne for et ubegrænset mobilt handelskoncept. Er du MASCOT-forhandler, og ønsker du at høre mere om MASCOTs mobile showroom, så kontakt os.