MASCOT® WebShop

  Er du interesseret i at have din egen online shop med optimerede processer og minimalt administrativt arbejde? Hos MASCOT tilbyder vi alle vores forhandlere af arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj en professionel online løsning.

  Din egen webshop til arbejdstøj

  MASCOT® WebShop er en salgskanal, der er skabt til at assistere de af MASCOTs forhandlere, der ikke har egen webshop, samt forhandlere der ønsker at udvide deres online tilstedeværelse med en webshop for arbejdstøj. Gør brug af vores mange års erfaring, og giv dine kunder muligheden for at købe sikkerhedssko arbejds- og sikkerhedsbeklædning online.

  MASCOT® WebShop - Flow
  1 Bestilling 2 Betaling 3 Levering 4 Faktura 5 Faktura 6 Betaling
  gear - icon

  Meget er automatiseret

  Da din MASCOT® WebShop er integreret i MASCOTs infrastruktur, vil kundeordre blive behandlet uden du aktivt skal involveres. En integreret betalingsmetode og omgående betalingsbekræftelse giver os muligheden for at sende ordren til kunden på næstkommende arbejdsdag. Med adgang til en administrations interface kan du holde styr på dine ordre og får adgang til ordredata.

  coin - icon

  Lave omkostninger med automatiske opdateringer

  Den største udgift ved en webshop er datavedligeholdelse og forsendelse. Det sørger vi for, for dig! Vi sikre, at produktdataene er opdateret, vi vedligeholder din online platform og sender produkterne til dine kunder. Få gavn af MASCOT® WebShops fortsatte udvikling – uden ekstra omkostninger.

  Marketing

  MASCOTs marketingsaktiviteter vil understøtte din opstart af onlinehandel. Vores mange marketingaktiviteter vil hjælpe dine kunder ind på din webshop. Denne service er inkluderet i MASCOT® WebShop-konceptet, og gør det muligt at sikre en succesfuld start i en verden af onlinehandel.