MASCOT® B2B Shop

  Som MASCOT-forhandler har du adgang til et væld af professionelle online platforme, der er skabt til at gøre din hverdag nemmere. MASCOT® B2B SHOP er en af disse platforme, og den giver nem og hurtig købsadgang for MASCOT-forhandlere til køb af MASCOT arbejdstøj og sikkerhedssko.

  MASCOT® B2B Shop

  Når du som forhandler bruger MASCOT® B2B SHOP får du flere fordele. For det første kan du på webshoppen for B2B kunder få et overskueligt overblik over din egen købshistorik. Ydermere er dine købsaftaler implementeret, så de altid tilføjes din ordre, og du får din korrekte pris med det samme.

  MASCOT® B2B Shop - logo

  MASCOT® B2B SHOP giver også et unikt indblik i MASCOTs lager. Du vil således gennem denne platform løbende kunne se lagerstatus for dine mest solgte produkter blandt MASCOTs arbejdstøj og sikkerhedssko.

  Er du forhandler af MASCOT og ikke allerede oprettet på MASCOT® B2B SHOP, så kontakt os. Så kan vi også oplyse dig om flere af de fordele, du får som bruger af MASCOT® B2B SHOP.

  Ved brug af MASCOT® B2B SHOP, online retursystem, forhandler-portalen og andre online værktøjer fra MASCOT vil din hverdag som forhandler blive nemmere. Vi har gennem mange år udviklet værktøjer designet til, at du kan skabe dig et overblik over dit salg og køb af MASCOT-produkter. Vil du høre mere om en totalløsning med B2B shop, webshop til private, webshop til større slutbrugere, inventarløsninger med mere, så kontakt os, og vi vil sammen finde en løsning, der passer din forretning.