MASCOT® ShopInShop

Overvejer du at udvide dit sortiment med produkter fra MASCOT? Så har vi en optimal løsning klar til dig. Med MASCOT® Shop in Shop får du mulighed for at præsentere MASCOT arbejdstøj og sikkerhedssko på en professionel måde, der med garanti giver dig mulighed for at øge trafikken i din butik.

MASCOT® Shop in Shop

Fornyelse er afgørende for succes, så derfor har MASCOT skabt et gennemtænkt Shop-in-Shop-koncept med løbende opdateringsmuligheder indbygget. Vi udvikler løbende nye materialer og inventarløsninger, der passer til produktsortimentet, aktuelle kampagner og årstiderne. På den måde kan du let forny din MASCOT® Shop in Shop og fremhæve dine fokusprodukter.

Fleksibelt, kreativt og justérbart

MASCOT leverer inventar, som matcher dine behov. I udvalget finder du også elementer, der egner sig til en lang række forskellige produktkategorier, såsom arbejdstøj, sko og tilbehør. Ydermere er MASCOT® Shop in Shop let justerbart og fleksibelt, hvilket gør det nemt for dig at lave et hurtigt skifte, når behovet opstår.

Med en MASCOT® Shop in Shop har du mulighed for at byde kunden velkommen i et genkendeligt miljø. Inventaret er nemlig udviklet i rå materialer med inspiration fra industrien og byggepladser. I sortimentet med inventar finder du kreative løsninger, der løfter din MASCOT® Shop in Shop til næste niveau. Vi leverer blandt andet mannequiner, hylder og andet inventar samt dekorationsmaterialer, der sikrer et stærkere udtryk, og som samtidig inspirerer kunden til at vælge arbejdstøj og sikkerhedssko.

En løsning for alle

Hos MASCOT skræddersyer vi din MASCOT® Shop in Shop i samarbejde med dig. Mulighederne er uendelige både når det handler om udtryk og størrelse på din MASCOT® Shop in Shop.

30 m2 - MASCOT® Shop in Shop

30 m2

65 m2 - MASCOT® Shop in Shop

65 m2

125 m2 - MASCOT® Shop in Shop

125 m2

Ønsker du mere viden om inventar, dekorationsmateriale og andet konceptet MASCOT® Shop in Shop tilbyder, så kontakt MASCOT eller dit lokale salgsteam.