MASCOT® Offer Wizard

  Laver du ofte kampagneflyers og tilbud til virksomheder i alle størrelser? Mangler du et værktøj, der visuelt kan præsentere dine produkter og tilbud? Med MASCOT® Offer Wizard kan du hurtigt lave professionelle tilbud til kunder og flyers til at promovere produkterne i din butik.

  MASCOT® Offer Wizard - Logo

  MASCOT® Offer Wizard er en tilbudsgenerator bygget til MASCOT-sælgere og -forhandlere i hele verden. Med MASCOT® Offer Wizard kan du og dine kollegaer nemt lave flyers til kampagner og tilbud til dine kunder. Brugervenligheden er høj, og du kan på kort tid sammensætte tilbud til både små, mellemstore og store virksomheder. Når du er færdig med at lave et tilbud eller en flyer, kan du generere en PDF, der både kan printes og sendes elektronisk til kunden.

  Som MASCOT-forhandler får du nemt adgang til MASCOT® Offer Wizard. Gå til login-siden og vælg ”Create New Account”.

  MASCOT® Offer Wizard

  Er du ikke allerede forhandler af MASCOT? Kontakt os for at høre mere om MASCOT® Offer Wizard og andre platforme og services, der kan øge dit salg af MASCOT-arbejdstøj og -sikkerhedssko.

  MASCOT® Offer Wizard - login

  Skab dine egne tilbud og kampagneflyers med tilbudsgeneratoren

  Med MASCOT® Offer Wizard har du altid adgang til MASCOTs komplette sortiment af arbejdstøj og fodtøj. Du kan vælge farver og størrelser på de produkter, du ønsker at give tilbud på eller ønsker at promovere med en flyer. Du har desuden den gældende prisliste ved hånden, når du giver tilbud til kunder.

  Med MASCOT® Offer Wizard får du stillet mange allerede producerede tekster til rådighed. De omhandler emner som fx CSR og EN ISO 20471. Info om services kan nemt tilvælges, så det passer til den enkelte kundes behov. Med disse værktøjer ved hånden er det nemt at lave et professionelt tilbud. Bruger du de prædefinerede tekster, er det nemt at ændre tilbuddet til andre sprog. MASCOT® Offer Wizard er derfor også en stor hjælp til internationale kunder med afdelinger i forskellige lande.

  Når du har oprettet en konto, får du automatisk adgang til en personlig mappe. Her kan du skabe din egen struktur og skabe et overblik over dine tilbud og flyers. Du får også din egen mediemappe, hvor du kan uploade logoer og billeder. På den måde kan du individualisere og tilpasse materialet efter dit behov.

  Har du spørgsmål til brugen af MASCOT® Offer Wizard, er du altid velkommen til at kontakte MASCOT.