Forhandlerportal

MASCOT giver kunderne adgang til et nemt og gratis onlinesystem. Via dit eget login til forhandlerportalen vil du altid have adgang til dine opdaterede informationer, såsom ordrer og fakturaer.

Forhandlerportal

Spar tid og penge

På forhandlerportalen kan du altid finde svar på spørgsmål vedrørende lagertal, ordrer, leveringer, fakturaer, købsstatistikker, master-data osv. MASCOTs forhandlerportal er tilgængelig 24/7, så du behøver ikke at tage højde for MASCOTs åbningstider.

Systemet

Hurtig og nem adgang

Forhandlerportalen er designet til vores forhandlere. Den er meget brugervenlig og nem at bruge uden yderligere introduktion.

Lagerbeholdning

Det er en fordel, at du kan se MASCOTs lagerbeholdning. Du kan søge på produktnummer og med det samme se den nuværende lagerbeholdning. Hvis dine ordrer er blevet ekspederet, kan du med det samme se og/eller downloade ordrebekræftelsen eller fakturaen.
Denne information er opdateret, så du altid har den rigtige information tilgængelig.

Statistik og information

Følg dine ordrer

Når din ordre er blevet frigivet, kan du følge den fra lageret til leveringstidspunktet. Med et klik på knappen ’Track & Trace’ kan du se den nuværende status på din ordre, og hvornår det forventes, at den leveres.

Brugbare statistikker

En anden fordel med forhandlerportalen er, at du kan få et overblik over relevante statistikker og opdateret information. Det gælder for eksempel, hvis du ønsker at vide, hvor meget du har bestilt for i en given periode, eller hvilke produkter du oftest bestiller.

Produktinformation

Ønsker du at kende vægten, antallet af kasser, EAN-nummeret eller anden master data? Det er muligt at downloade master-data, beskrivelser og links til billeder.

Hvordan får jeg adgang?

For at få adgang til MASCOTs forhandlerportal skal du kontakte kundeservice eller din lokale MASCOT-konsulent. Når du har modtaget dit login, skal du gå til forhandlerportalen (http://service.mascot.dk) for at logge ind.

Fordele

  • Gratis onlinesystem
  • Adgang til opdateret information
  • Produktinformation
  • Følg dine ordrer
  • Brugbare statistikker
  • Lagerstatus
  • Gode tilbud