Skibstransport

Skibstransport og havnearbejde er et krævende arbejde, der stiller store krav til arbejdsbeklædningen. Der er naturligvis slid og mas involveret, når skibe skal lastes og losses med varer. Blandt MASCOTs sortiment finder du både arbejdsbukser, -jakker, termotøj, regntøj samt gummistøvler og sikkerhedssko, der egner sig perfekt til arbejdet inden for skibstransport. Du finder også sikkerhedstøj, hvis dit arbejde som sømand eller havnearbejder stiller krav til høj synlighed.

Offshore - Hi-vis tøj - MASCOT® ACCELERATE SAFE

Beskyt dig mod kulde, blæst og regn

Når containere og gods skal læsses foregår det i alt slags vejr. Derfor er det væsentligt, at du er klædt godt på til opgaven. Kulde og blæst skal holdes for døren, men samtidig må du heller ikke få det for varmt. Du kan derfor med fordel klæde dig i lag, så du kan tage lag af og på alt efter vejret og dit aktivitetsniveau. Arbejder du som sømand på et fiskeskib eller lastskib, hvor du trækker i regntøjet på daglig basis? I blandt MASCOTs produkter til skibstransport finder du et udvalg af regntøj, som holder dig tør. Du finder også gummistøvler med og uden sikkerhed velegnet til skibstransport.

Fluorescerende gul - Offshore og vindindustri - MASCOT® ACCELERATE SAFE
Produkter (0)

Slidstærk beklædning med få detaljer

Arbejdstøj til sømænd og havnearbejdere er generelt udstyret med færre lommer og funktioner sammenlignet med andre erhverv. Det minimerer risikoen for at hænge fast i en skarp kant, når du laster eller tømmer store fragtcontainere. Samtidig holdes vægten nede, så du får følelsen af let arbejdstøj. Slidstyrke er i højsædet i arbejdstøjet til sømænd og havnearbejdere. Det er arbejdstøj, der holder til at blive brugt, uanset om du som sømand åbner luger og klargør lossegrej og kraner, eller du som havnearbejder udfører losse- og lastearbejdet.