Luftfart

Arbejder du inden for luftfart? Hos MASCOT finder du et væld af produkter målrettet denne branche. MASCOT har et stort udvalg af sikkerhedstøj, som indeholder produkter i tre forskellige hi-vis farver: gul, orange og rød. Arbejdet i en lufthavn stiller krav til optimal bevægelsesfrihed og maksimal synlighed. Du finder arbejdstøj, der matcher lige netop disse behov her.

Hi-vis overall & Trøje - Lufthavnsansat - MASCOT® ACCELERATE SAFE

Maksimal bevægelsesfrihed

MASCOTs sortiment af arbejdstøj til luftfart inkluderer produkter i ULTIMATE STRETCH. Det giver dig en maksimal bevægelsesfrihed i dit arbejde. Uanset om du transporterer bagage, arbejder i ankomsthallen eller dirigerer fly på landingsbanen, er det vigtigt, du har frie bevægelsesmuligheder. Det får du med arbejdsbukser i ULTIMATE STRETCH. De hverken strammer eller generer, når du bukker dig eller arbejder i knælende position.

Produkter (0)

Høj synlighed

Synlighed er altafgørende i luftfartsbranchen. Opholder du dig på landingsbanen er det fx et krav. MASCOT arbejdstøj er inddelt i forskellige sikkerhedsklasser, som du kan vælge blandt, alt efter hvor synlig du har behov for at være.

Lufthavnsansat - MASCOT® ACCELERATE SAFE Arbejdstøj - Fluorescerende rød

Arbejdstøj uanset jobfunktion

Arbejder du i taxfree-shoppen eller i ankomsthallen er komfort og bevægelsesfrihed i højere grad vigtigt for dig. MASCOT har et stort udvalg af arbejdsbeklædning med et præsentabelt look, der er oplagte til dig, der har kundekontakt. Produkterne fås i mange forskellige farver, men også neutrale farver, som gør det let at skabe et profilerende virksomhedsimage på tværs af arbejdsfunktioner inden for luftfart.

Mand & Kvinde - Luftfart - MASCOT® ACCELERATE