Fodbold

    MASCOT engagerer sig i fodbold i hele Europa. Det sker med både hoved- og delsponsorater, hvor MASCOT får eksponering på stadion, trøjer og LED-bannere, men hvor også det professionelle samarbejde med klubberne og deres partnernetværk er vigtige elementer.

    MASCOT engagerer sig i fodbold, blandt andet fordi det også engagerer og interesserer vores kunder og samarbejdspartnere. Sport har en evne til at fascinere og samle mennesker i hele verden – på tværs af landegrænser, kulturer, politik og religion. Samtidig er professionelle klubber også gode samarbejdspartnere og netværksfora. For MASCOT er fodboldsponsorater en meningsfuld metode til markedsføringen, fordi det ikke udelukkende giver MASCOT eksponering på gode platforme, men fordi det samtidig støtter sport og giver gode oplevelser for kunder og samarbejdspartnere.

    LED-banners - MASCOT® WORKWEAR STRETCH

    Aktiviteter i øvrige europæiske fodboldnationer

    Generelt engagerer MASCOT sig i fodbold i flere europæiske lande. Du vil derfor kunne opleve MASCOT® WORKWEAR kommer frem på din skærm, når du ser kampe fra forskellige lande.