GMB Motorsport

  MASCOT er hovedsponsor for GMB Motorsport, som med passion og dedikation har en klar målsætning om, at gøre en forskel indenfor dansk motorsport. Medarbejderne i teamet er iført arbejdstøj i ULTIMATE STRETCH, som sikrer dem optimale arbejdsbetinger, når de skal performe.
  GMB Motorsport Racerbil

  GMB Motorsport har en klar målsætning om, at de vil være de bedste. Den stræben efter at være de bedste, deler vi hos MASCOT. Vi stræber konstant efter udviklings- og forbedringsmuligheder, og ligeledes ønsker vi at være de bedste indenfor vores branche. Derfor ser vi samarbejdet med GMB Motorsport, som i øvrigt lige som MASCOT har tilknytning til Silkeborg, som et noget nær perfekt match.

  Gennem vores mangeårige engagement i motorsport ved vi, at det kræver passion og dedikation at komme først over målstregen. I jagten på den hurtigste omgangstid arbejder GMB Motorsport både professionelt og perfektionistisk, hvilket matcher vores Tested to Work-tilgang. Derudover er vi glade for, at vi med samarbejdet med GMB Motorsport kan være med til at støtte op om udviklingen af nogle af fremtidens danske – og forhåbentligt også internationale – motorsportsstjerner.

  GMB Motorsport Racerbil

  Arbejdstøj uden begrænsninger

  Udover MASCOT-logoer på GMB Motorsports biler og køredragter bærer medarbejdere i teamet MASCOT-arbejdstøj i ULTIMATE STRETCH, som sikrer alle medarbejdere fuld bevægelsesfrihed og optimal komfort. Tøjets høje slidstyrke sikrer desuden, at teamet har optimale arbejdsbetingelser, når de skal yde deres bedste.

  GMB Motorsport Racerbil

  Fokus på talentudvikling

  Det danske motorsportshold GMB Motorsport er skabt for at gøre en forskel indenfor dansk motorsport. Deres primære fokus er talentudvikling, hvor de hjælper unge talenter med at udvikle sig fra spirende talenter i gokart til førsteklasses kørere i standardvognklasserne TCR og GT3 samt på den store internationale motorsportsscene på Le Mans. Talentudvikling spiller også en stor rolle inden for mandskabet, hvor de fx har fokus på at udvikle unge talentfulde mekanikere.