High Class Racing Racerbil MASCOT<span>® ACCELERATE T-shirt & Poloshirt</span>

Arbejdstøj til krævende situationer

High Class Racing er et dansk racerteam, der blev grundlagt i begyndelsen af 1990’erne, og som i øjeblikket konkurrerer i FIA World Endurance Championship, som European 24 Hours of Le Mans Series er en del af.

I samarbejde med Jan Magnussen var både mekanikere og ingeniører i High Class Racing-teamet udstyret med MASCOT arbejdstøj og fodtøj til den 89. udgave af 24 Hours of Le Mans.

Her er grundene til, at et så prestigefyldt team valgte MASCOT:

SKABER ET UNIFORMERET UDSEENDE

Nikolaj, team manager hos High Class Racing, siger: “Vi havde brug for en uniform, der ville give et professionelt udseende og skabe et samlet image for teamet, som let kunne genkendes og ville få os til at skille os ud under konkurrencen.

Vi var meget tilfredse med de produkter, vi modtag. Hele High Class Racing-teamet var iklædt MASCOTs sorte poloer eller sorte t-shirts, røde iøjnefaldende jakker og lette bukser fra MASCOT® ACCELERATE. At have samme tøjuniform gjorde teamet til en enhed og øgede vores entusiasme og ønske om at lykkes.

Vi var også meget glade for, at MASCOT havde mulighed for at tilpasse tøjet ved at påtrykke vores hovedsponsorers logoer.”

”Med sko fra MASCOT var outfittet komplet. De er meget lette og fleksible, hvilket gør vores job nemmere og sikrer, at vores fødder ikke er for trætte, når dagen er omme.” siger Florent, der er en af ingeniørerne.

 
18279-511
MASCOT® ACCELERATE
8 Farver
NY
 • Sammenlign
 • Tilføj favoritter
 • Quick View
18149-511
MASCOT® ACCELERATE
4 Farver
NY
 • Sammenlign
 • Tilføj favoritter
 • Quick View
18003-316
MASCOT® ACCELERATE
10 Farver
NY
 • Sammenlign
 • Tilføj favoritter
 • Quick View
18301-231
MASCOT® ACCELERATE
6 Farver
NY
 • Sammenlign
 • Tilføj favoritter
 • Quick View
17283-945
MASCOT® ADVANCED
5 Farver
NY
 • Sammenlign
 • Tilføj favoritter
 • Quick View
17782-945
MASCOT® ADVANCED
5 Farver
NY
 • Sammenlign
 • Tilføj favoritter
 • Quick View

KOMFORT

Thomas, en af mekanikerne for teamet, tilføjede: ”Tøjet giver os ikke kun en unik, strømlinet identitet, men det er i stand til at modstå det hårde arbejde, vi udfører hver dag. At arbejde som mekaniker stiller høje krav til arbejdstøjets pasform og komfort. God komfort og høj beskyttelse er essentielt, og de MASCOT-produkter, vi modtog, lever op til vores forventninger.

Når vi arbejder på bilen, bevæger vi os i mange forskellige positioner og materialet i både bukserne og shortsne er utrolig elastiske og giver os fremragende bevægelsesfrihed. De er meget komfortable at have på. Sommertemperaturene under løbet kan blive utrolig høje! Letvægtsmaterialet er perfekt til de varme dage.”

”Tøjets åndbarhed er vigtig for os. Når du arbejder 12-15 timer hver dag i høje temperaturer, kan du hurtigt føle dig utilpas, hvis du har tøj på, der ikke er svedtransporterende. Heldigvis var MASCOT-overdelene meget åndbare og hurtigtørrende, hvilket gør dem behagelige at have på selv under varme forhold, og mens man er fysisk aktiv.” – Roger.

High Class Racing Racerbil MASCOT® ACCELERATE T-shirt & Bukser

HOLDBARHED

Jordi, der også er mekaniker for teamet, nævner, at tøj, der er nemt at vaske, også er værdifuldt for dem. ”Tidligere havde vi tøj, som du kunne vaske igen og igen, og stadig var beskidt. Det er ikke kun vigtigt for et professionelt udssende for teamet, men også for teammedlemmernes humør – de skal føle sig rene, når de møder op på værkstedet om morgenen.”

”Tøjets holdbarhed efter måneder og flere vaske er også vigtig. Krymper det? Mister det form og farve? Nogle gange er vi nødt til at bruge industrielle vaskemaskiner, hvilket er hårdt for tøjet, og ikke alle brands kan klarer det. Her gjorde MASCOT også et godt stykke arbejde.” – Oliver.

PROFESSIONALISME

Gustavo, teamkoordinator for High Class Racing, nævner, at når man leder efter teambeklædning, er god kundeservice også en væsentlig faktor: ”Ikke kun tøjets kvalitet er vigtig, også processen med at vælge og bestille tøjet - korrekte logoer skal være placeret de rigtige steder, produkterne skal komme i de rigtige størrelser osv. Her var I mestre.”

MASCOTs produkter er designet til aktivitet, effektivitet og drivkraft. Det er en af grundene til, at disse produkter blev valgt til teamet bag Jan og Kevin Magnussen, High Class Racing.

Vi vil gerne takke High Class Racing for deres gode feedback. Vi var meget glade for at hjælpe dem.

High Class Racing

 

Har du en god historie, du vil dele?

Kontakt marketing.support@mascot.dk og del din mening. Vi vil elske at høre fra dig!