Team Rosberg

  Med kvalitet, komfort og sikkerhed i fokus ruster MASCOT Team Rosberg til at kunne levere toppræstationer på racerbanen. Som Team Rosbergs officielle arbejdstøjsleverandør under DTM (Deutsche Tourenswagen Masters) leverer MASCOT arbejdstøj til teamet på banen og i værkstedet. Det er derfor med kvalitetssikret og komfortabelt arbejdstøj, når det ambitiøse motorsportsteam kører i DTM.
  MASCOT WORKWEAR_Tean Rosberg_Logo
  Team Rosberg Racerbil

  En god kombination af erfaring og talentudvikling. Med erfarne kræfter bag har Team Rosberg i flere år haft fokus på at udvikle fremtidens talenter. Med passion og professionalisme i højsædet har teamet trænet og udviklet kørere til bl.a. Formel 1, Formel 3 og naturligvis DTM.

  Arbejdstøj til optimale resultater

  Uanset om det er i værkstedet eller på banen, skal arbejdstøjet være en medspiller. Team Rosberg bruger MASCOT-arbejdstøj i ULTIMATE STRETCH, der giver fri bevægelsesfrihed og optimal komfort. Og med produkternes høje slidstyrke er teamet sikret de bedste forhold, når høje resultater skal nås.

  Team Rosberg Drivers Nico Muller Dev Gore

  MASCOTs engagement i motorsporten danner grundlag for fælles succes for Team Rosberg og MASCOT. Når teamet bruger arbejdstøjet under krævende omstændigheder, giver det værdifulde indsigter og brugbar feedback til yderligere videreudvikling af produkterne. Samarbejdet er derfor til stor gavn for både Team Rosberg og MASCOT.

  Team Rosberg Racerbil

  Kvalitet på racerbanen

  Team Rosberg blev grundlagt af Formel 1 verdensmester Keke Rosberg i 1995. Siden har teamet været en stor del af DTM med flere end 500 løb og 5 titler. Med kørere som René Rast, Jamie Green, Nico Müller og Dev Gore har teamet igennem en lang årrække spillet en stor rolle i den tyske motorsportsserie.