MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY safety boots

  Med 150 års erfaring og mere end 7.000 medarbejdere på over 400 steder i Storbritannien kombinerer Tarmac viden og ekspertise til at skabe fremtiden for byggematerialer og konstruktionsløsninger. Virksomheden bidrager til nogle af de største byggeprojekter i Storbritannien. Eftersom Tarmac arbejder med cement, asfalt, beton og lignende, har de brug for det bedste fodtøj til at beskytte deres medarbejdere, og derfor kiggede de mod MASCOT.

  Personligt beskyttelsesudstyr (PPE) er en af de grundlæggende måder, hvorpå Tarmact beskytter deres medarbejdere mod risici på arbejdet. I mange tilfælde danner PPE et ekstra beskyttelseslag for medarbejdere, hvis andre kontrolforanstaltninger mislykkes.

  MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY beskytter Tarmacs medarbejdere

  Et særligt vigtigt stykke PPE er vristbeskyttende sikkerhedsstøvler, noget som alle vores medarbejdere på byggepladser skal bære.

  MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY

  ”Medarbejdere, der arbejder i vores entreprenørvirksomhed, rejste bekymringer om ydeevnen og komforten af vores eksisterende sikkerhedsfodtøj. Lange timer på deres fødder, variable jordforhold og vådt vejr kan altsammen resultere i, at fodtøj bliver ubehageligt for brugeren. Bekymringerne var centreret omkring støvlens vægt, ubehag forårsaget af ståltåkappen og vristbeskyttelsen, støvler, der lækker i vådt vejr, generel kvalitet og behovet for at udskifte dem inden for et par måneder efter købet.”

  Så for at imødekomme disse bekymringer valgte Tarmac en yderst samarbejdende tilgang ved at samarbejde med deres førende leverandør, MASCOT.

   

  Sikkerhedsstøvler 

  »Engagementet begyndte med, at MASCOT arbejdede tæt sammen med vores entreprenører for fuldt ud at kunne forstå de udfordringer, som medarbejderne stod med med deres støvler. Disse samtaler dannede grundlaget for et komplet redesign af støvlerne under hensyntagen til Tarmacs medarbejderes behov. Omhyggelige fabrikstests sikrede, at det nye design løste de almindelige bekymringer ift. komfort, vandtæthed og holdbarhed.

  En lille gruppe medarbejdere blev spurgt om at teste MASCOTs nye design som en del af de indledende forsøg, hvilket blev efterfulgt af flere bredere forsøg på Tarmacs byggepladser herunder vores entreprenørdepot på Agecroft.

  Succesfulde tests og positiv feedback fra arbejdsstyrken har betydet, at den næste generation af sikkerhedsfodtøj er gået i fuld produktion og nu er lettilgængelig på det britiske marked.«

  En medarbejder på Agecroft kommenterede: Det var dejligt at blive bedt om at være med i processen med at redesigne vores sikkerhedsstøvler. Dette viste ikke kun, at Tarmac lyttede til vores bekymringer over vores eksisterende støvlers ydeevne, men det betød også, at det nye produkt afspejler de reelle udfordringer, vi står over for, når vi arbejder på byggepladser.”

  Ved at arbejde tæt sammen med Tarmac var MASCOT i stand til fuldt ud at imødekomme medarbejdernes bekymringer og levere en ny, skræddersyet sikkerhedsfodtøjsløsning, samtidig med at medarbejderne blev involveret på rejsen. Derudover kunne Tarmac sikre, at de materialer, der blev brugt til den nye støvle, blev indkøbt og fremstillet på en ansvarlig og bæredygtig måde.

  Tarmac - A CRH Company

   

  Har du en god historie, du vil dele?

  Kontakt marketing.support@mascot.dk og del din mening. Vi vil elske at høre fra dig!