Audi Sport

  MASCOT is official supplier of Audi Sport - Formula E race car - DTM race car - Audi Sport team - MASCOT workwear
  Fri, 01 Dec 2017

  MASCOT er officiel leverandør til Audis fabriksteam i FIA Formula E og DTM. Både mekanikerteamet og den øvrige stab hos Audi Sport i DTM og FIA Formula E er klædt i MASCOTs produkter. Tøjet er udvalgt med et særligt fokus på høj bevægelsesfrihed og effektiv åndbarhed.

  MASCOT® WORKWEAR | Audi Sport Official Supplier

  En stor ære for MASCOT

  »Audi Sport har ultrahøje kvalitetskrav til deres produkter – både i henhold til ydeevne, holdbarhed, præcision, sikkerhed og design. Derfor er det os en stor ære at blive udvalgt som officiel leverandør til Audi Sport,« forklarer Administrerende direktør Michael Grosbøl.

  Firmatøj - Audi - Frontpage

  Head of Audi Sport Dieter Gass siger: »MASCOT er en prisvindende virksomhed inden for sit felt – og det passer perfekt til vinderkulturen hos Audi Sport.«

  Præcision, tempo og konstant innovation

  Audi RS 5 DTM har siden 2013 (til og med 2017-sæsonen) fået 32 sejre i den populære internationale touringcar serie. I hvert af de seneste tre år vandt Audi det største antal DTM-løb.

  Hele Audi Sports omfattende team af mekanikere, ingeniører og øvrige stab i DTM arbejder i MASCOT beklædning. Man har især valgt lette produkter med optimal bevægelsesfrihed som følge af stretchmaterialer til de travle minutter, timer og dage i værkstedet og pitten. Der er ligeledes valgt produkter med fokus på komfort i varme miljøer, hvor der eksempelvis i pitten kan være op til 35-40 grader. Her er effektiv åndbarhed og fugtransport afgørende.

  Audi Sport - Frontpage banner

  »Behageligt arbejdstøj er alfa omega for os. Vi arbejder meget og er ofte under et stort pres på begrænset plads. Derfor skal tøjet bare støtte og hjælpe os i hver eneste bevægelse, når vi bevæger os rundt om og under bilen«, Werner, mekaniker DTM, Audi Sport

  Med Audi Sport i pitten

  MASCOT er officiel tøjleverandør til Audi Sports fabriksteam i ABB FIA Formula E Mesterskaberne, der er verdens første fuldt el-drevne gaderacerløb. Formula E består af 11 hold og 22 racerkørere, der leverer verdensklasse-ræs i 12 byer gennem 13 races på fem kontinenter i mesterskabssæsonen, der varer hele syv måneder.

  Mekanikere - MASCOT® WORKWEAR | Audi Sport

  Med 13 løb på fem forskellige kontinenter i løbet af sæsonen, kan temperaturer og vejr skifte meget. »Da de fleste løb foregår i Sydamerika, Asien og Sydeuropa, forventer vi varmt og fugtigt vejr. Derfor er det meget vigtigt at have åndbart tøj, for at ens trøje er tør, selv om man sveder«, siger Audi Sports Formula E mekanikere.

  I det hele taget spiller arbejdstøjets egenskaber en stor rolle: »Buksernes funktioner er også i fokus. Ofte skal vi knæle på hårdt underlag for at arbejde på bilen, eller vi skal ligge på jorden for at arbejde med undersiden af bilen. Derfor sætter vi stor pris på ekstra funktioner som knæpuder eller stretch i alle retninger. Der kan også forekomme uventet regn, og derfor skal tøjet desuden være vandafvisende. Hvis der opstår problemer, og vi skal løse det hurtigt, kan der være meget travlt i paddocken. Det er vigtigt for os at have komfortabelt og funktionelt tøj, når vi skal levere varen«.