MASCOT forlænger sponsoratet med Team Rosberg

  Team Rosberg 2022 sponsorship
  Thu, 31 Mar 2022

  Vi er stolte over at kunne meddele, at vi forlænger sponsoratet med Team Rosberg i DTM-sæsonen 2022. Med komfort og sikkerhed for øje forbereder vi Team Rosberg til den bedst mulige præstation på banen og i værkstedet. Med produkter fra MASCOT® ACCELERATE-kollektionen er teamet klar til at levere topresultater i et stærkt konkurrencepræget racermiljø.

   

  Team Rosberg har med en masse erfaring bag sig i flere år fokuseret på at udvikle fremtidige talenter. Med passion og professionalisme i centrum har teamet trænet og udviklet kørere til løb som Formel 1, Formel 3 og naturligvis DTM.

   

  Arbejdstøj med optimale resultater

  Team Rosberg bruger MASCOTs arbejdstøj i ULTIMATE STRETCH på grund af dets fulde bevægelsesfrihed og optimale komfort. Og takket være produkternes høje slidstyrke er holdmedlemmerne garanteret optimale betingelser, når de skal yde deres bedste.

   

  Team Rosberg

  Team Rosberg blev grundlagt i 1995 af Formel 1-verdensmesteren, Keke Rosberg og har været en integreret del af DTM siden 1995. Med over 500 løb og i alt 5 titler har teamet bidraget til denne racerseries historie. Vindertitlerne i Formel BMW og Formel 3 understreger også, at det altid spiller en stor rolle at støtte unge talenter inden for motorsport. I DTM-sæsonen 2022 satser Team Rosberg igen på kørerduoen Nico Müller (SUI) og Dev Gore (USA) for igen at opnå sejre og titler.

  MASCOT WORKWEAR_Tean Rosberg_Logo