MASCOT fortsætter som hovedsponsor

  MASCOT Danish Thundersport Championship - Motorsports-mentaliteten - 2018
  Thu, 18 Jan 2018
  Det er Danmarks bedste på hvert sit område, der nu kan offentliggøre en forlængelse af det samarbejde, som dermed går ind i sit tredje kalenderår. Danmarks største producent af arbejdstøj, MASCOT, bliver også i 2018 hovedsponsor for Danmarks bedste racerserie, Danish Thundersport Championship: MASCOT DTC.

  »Vi er stolte over igen at sætte virksomhedens navn på kongerækken i dansk motorsport, MASCOT DTC,« siger Michael Grosbøl, administrerende direktør for MASCOT og fortsætter: »Vi har et godt og tæt samarbejde med FDM Jyllandsringen, og det glæder vi os til at fortsætte og udbygge i den kommende sæson. Vi oplever, at FDM Jyllandsringen gør meget ud af at skabe veltilrettelagt og actionfyldt underholdning for gæsterne, og det vil vi meget gerne bakke op om.«

  DTC er landets længstvarende løbsserie. Den startede tilbage i 1999, og nu er det FDM, som via datterselskabet FDM DTC Motorsport A/S står for at arrangere løbsserien. Her er man også begejstrede for kontraktforlængelsen.
  »Det er dejligt at arbejde sammen med en partner som MASCOT og kunne fortsætte samarbejdet. Det viser, at vi med DTC-serien har et godt og attraktivt produkt«, siger Betina Engholm, der er afdelingschef hos FDM Jyllandsringen, hvor DTC-serien har base. »At arbejde med en partner, som aktivt bruger DTC-serien i sin egen markedsføring, er med til at understrege samarbejdet og gøre det endnu mere værdifuldt.«

  »MASCOT DTC handler om racerbiler og motorer, og her kan man ikke nøjes med det næstbedste, hvis man vil have succes. Såvel udstyr som arbejdstøj skal være i orden.«

  MASCOT Danish Thundersport Championship - Motorsports-mentaliteten - 2018

  MASCOT vil være hovedsponsor for løbsserien, der får det officielle navn MASCOT Danish Thundersport Championship, men virksomheden lægger også navn til MASCOT Cuppen for de såkaldte gentlemen-kørere.