MASCOT kører endnu en sæson

  2019 - MASCOT DTC - Racerbil
  Tue, 05 Mar 2019
  Når Danish Thundersport Championship, MASCOT DTC, skydes i gang i maj 2019 er det endnu engang med MASCOT som hovedsponsor for løbsserien. MASCOT og FDM Jyllandsringen har gennem tiden haft et fremragende samarbejde, og det fortsætter i den kommende sæson.

  Betina Engholm, afdelingschef hos FDM Jyllandsringen, udtaler: »Det er med stor stolthed, at vi igen i år kan præsentere MASCOT som hovedsponsor for DTC, som gennem 20 år har repræsenteret toppen af dansk motorsport og udklækket mange af de talenter, som i dag kører ude i verden.« Hertil tilføjer hun: »Vi er på en rejse, hvor målet er at skabe store motorsportsoplevelser for kørere, teams, sponsorer og de mange tusinde tilskuere, som hvert år gæster motorløb i Danmark, og vi er beæret over, at MASCOT vil være med i den udvikling – ikke blot i samarbejdet omkring MASCOT DTC – men også omkring de nye faciliteter på FDM Jyllandsringen.«


  MASCOT ser også meget forventningsfuldt på de nye faciliteter på Jyllandsringen, som vil stå klar i løbet af 2019-sæsonen. Administrerende direktør Michael Grosbøl siger: »FDM Jyllandsringen har gennem mange år lagt asfalt til nervepirrende løb og stemningsfulde oplevelser for motorsportsinteresserede fra hele landet. Med de nye faciliteter får Jyllandsringen fornyede muligheder for at skabe fantastiske motorsportsoplevelser. Disse oplevelser vil vi meget gerne være med til at give landets motorsportsentusiaster. Da mange af gæsterne på Jyllandsringen er loyale MASCOT-kunder, har vi således mulighed for sammen med FDM Jyllandsringen at skabe en ekstra god oplevelse for vores kunder.«

  Samarbejdet omfatter både et sponsorat hos FDM Jyllandsringen samt et hovedsponsorat af dansk motorsports superliga, MASCOT DTC-serien.

  I forbindelse med det fornyede samarbejde mellem MASCOT DTC/FDM Jyllandsringen og MASCOT lavede sidste års samlede vinder af MASCOT DTC, Kasper H. Jensen og MASCOT administrerende direktør en lille gimmick, for at ønske en god sæson til DTC-teams og motorsportsentusiaster i hele landet. Se videoen her.

  MASCOT DTC-løbskalender 2019

  3.-4. maj: Ring Knutstorp, Sverige

  17.-19. maj: Classic Race Aarhus

  8.-9. juni: FDM Jyllandsringen

  6.-8. september: GP Danmark, FDM Jyllandsringen – dobbeltløb

  21.-22. september: Ring Djursland

  5.-6. oktober: Yokohama DM-Finalen, FDM Jyllandsringen

   

  2019-Racerbil-Kasper H. Jensen - Michael Grosbøl, MASCOT
  Sidste års samlede vinder af MASCOT DTC, Kasper H. Jensen og MASCOTs administrerende direktør, Michael Grosbøl, foran MASCOTs nye domicil i Pårup.


  2019 - MASCOT<em><span>®</span></em><span> WORKWEAR - MASCOT DTC</span>