MASCOT modtager Årets

  2019 - Michael Grosbol - Aarets Erhvervspris 2019 - Silkeborg
  Fri, 15 Mar 2019
  På den årlige generalforsamling har ErhvervSilkeborg en tradition for at fremhæve og hylde en virksomhed, der igennem mange år har gjort en forskel for lokalområdet. I år gik prisen til Mascot International A/S, hvor Michael Grosbøl med stolthed modtog prisen.

  Årets Erhvervspris bliver uddelt af ErhvervSilkeborg, der hvert år ønsker at hylde den virksomhed, der kontinuerligt gør en forskel for lokalområdet. Selvom MASCOT i løbet af 2018 flyttede til et nyopført domicil i nabokommunen, vurderede ErhvervSilkeborg, at MASCOT stadig er en virksomhed, der gør noget ekstra for at promovere og sætte Silkeborg på landkortet.

  MASCOTs administrerende direktør, Michael Grosbøl modtog med stolthed prisen, og fremhævede i sin takketale, at det er virksomhedens medarbejdere, der med deres dedikerede indsats er med til at bygge MASCOT og det virksomheden står for. »Jeg modtager prisen på vegne af alle MASCOTs engagerede medarbejdere. Det er en kæmpe ære for os alle hos MASCOT at blive hyldet lokalt og få tildelt denne ære«, sagde Michael Grosbøl.

  Lars Hartvig Andersen, formand i ErhvervSilkeborg, udtalte: »Her er tale om en virksomhed, der tænker og agerer kreativt, innovativt og holistisk, og som opretholder og et stærkt kundefokus, både når det gælder produkter og services.« I begrundelsen til prisen lød det også: »Mascot International er en virksomhed, der – selvom de agerer i et internationalt marked, præget af stor konkurrence – til stadighed finder veje til lønsom og kraftig vækst. Virksomheden leverer fantastisk flotte resultater år efter år, og er i dag særdeles velkonsolideret. Ganske enkelt en stabil succes af en kaliber, der er svær at komme udenom.«

  Læs mere: https://erhvervsilkeborg.dk/produkter/mascot-international-a-s-modtager-aarets-erhvervspris-2018/

  2019 - Michael Grosbol - Aarets Erhvervspris 2019 - Silkeborg