Fuld bevægelsesfrihed i slidstærke arbejdsbukser

  100 % fire-vejs strækstof velegnet til industrivask Mand Bukser med knælommer
  Tue, 27 Oct 2020
  Har du stadig til gode at prøve arbejdsbukser af 100 % firevejs strækstof? Stoffet følger nemt kroppens bevægelser, hvilket giver maksimal bevægelsesfrihed og en utrolig høj komfort. I MASCOT® ACCELERATE-serien finder du arbejdsbukser i strækstof i flere forskellige pasformer og benlængder. Derved er alle medarbejdere sikre på at være ens klædt på og samtidigt få arbejdsbukser, der sidder præcis, som de skal.

  MASCOTs unikke firevejs strækstof er elastisk i alle retninger. Det følger let kroppen i alle mulige – og umulige – bevægelser, uden at der er noget, der strammer eller generer. Samtidigt har stoffet en høj slidstyrke og sammentrækningsevne, så bukserne holder pasformen også efter gentagen brug.

  Ligesom mange andre af de mere end 70 produkter i MASCOT® ACCELERATE-serien, kan arbejdsbukserne med knælommer (18079-511) industrivaskes i henhold til EN ISO 15797.

  Buksernes stof har en blød inderside mod huden og en vandafvisende finish udenpå. Det holder huden tør ved lette byger og bidrager til en større komfort dagen igennem.

  Integrerede knælommer og utallige lommer til dit værktøj

  Bukserne (18079-511) har praktiske lommer til værktøj og arbejdsredskaber som forlommer, baglommer og lårlommer samt lomme til telefon og tommestok. Det elastiske stof gør, at bevægelsesfriheden ikke begrænses, selv om lommerne er fyldt op. Lommerne er integreret i designet, hvilket gør, at der er taget højde for god pasform og bevægelsesfrihed, når de er fyldt op.

  Knælommerne er forstærket med CORDURA® for at sikre særlig høj slidstyrke. Samtidigt er knælommerne regulerbare, så man kan få den optimale placering af knæpuden. Knæpuderne indsættes fra siden, hvilket gør dem nemme at fjerne og putte dem tilbage, mens man har bukserne på, så de ikke varmer unødigt. I knæområdet er ydermere en lynlås, der tillader effektiv ventilation til benene.

  100 % fire-vejs strækstof velegnet til industrivask Bukser med knælommer

  Den optimale pasform til alle

  MASCOT tilbyder arbejdstøj til enhver situation – og enhver medarbejder. Derfor lanceres arbejdsbukserne med knælommer både i en herrepasform (18079-511) i tre forskellige benlængder, samt to damepasformer (18078-511 og 18088-511) i hver to benlængder. PEARL-pasformen er udviklet til kvinder med en forskel på livvidden og hoftevidden på mindre end 20 centimeter, mens DIAMOND-pasformen er til kvinder med mere end 20 centimeters forskel.

  De forskellige pasformer og benlængder understøtter, at alle medarbejdere har den helt rigtige størrelse således, at knæpuder og værktøjslommer sidder korrekt.

  Udover en alsidig vifte af pasformer fås bukserne i fire forskellige farver: Mørk marine, grøn, sort og mørk antracit.

  Herre 

  18079-511 MASCOT® ACCELERATE bukser med knælommer

  Dame

  18078-511 MASCOT® ACCELERATE bukser med knælommer, pasform DIAMOND

  18088-511 MASCOT® ACCELERATE bukser med knælommer, pasform PEARL