Christian Lundgaard accelererer med MASCOT

  2020_Michael Grosbøl_MASCOT WORKWEAR_Christian Lundgaard_Motorsport rookie
  Fri, 06 Nov 2020
  Motorsportstalent Christian Lundgaard tager endnu et skridt mod drømmen om at blive den næste dansker i Formel 1 med stærk rygdækning fra den danske arbejdstøjsvirksomhed MASCOT.

  »Jeg er rigtig glad for, at MASCOT har valgt mig til at repræsentere dem på det danske og internationale marked” siger Christian Lundgaard. ”Motorsport er en stor udstillingsplatform og jeg vil glæde mig til at være med til at udvide kendskabet til deres brand. MASCOT kan hjælpe mig på vejen mod mit mål Formel 1, og jeg kan give dem eksponering og opmærksomhed. Motorsport på det her plan er en kompleks og højteknologisk sport med fokus på resultater. Det er samtidigt en innovativ sport, hvor der skal leveres resultater konstant, alle disse værdier stemmer overens med MASCOTs produkter og udvikling, så jeg er sikker på, at vi sammen kan skabe værdi for hinanden«.

  For MASCOT giver det god mening at støtte Christian Lundgaards drøm om at køre i motorsportens kongeklasse, Formel 1. MASCOTs administrerende direktør Michael Grosbøl siger: »Christian er et lysende talent med en professionel indstilling og en høj arbejdsmoral. Udover at det matcher vores værdier, er det profilen for en person, der kan nå langt i jagten på sin drøm. Og hvis vi kan være med til at bane vejen for Christians drøm og en ny æra i dansk motorsport, vil det være os en ære.« 

  MASCOT og motorsport passer bare godt sammen

  MASCOTs administrerende direktør Michael Grosbøl er ikke blot selv stærkt motorsportsinteresseret, men står også i spidsen for en virksomhed med en årelang, kontinuerlig støtte til motorsporten rundt om i Europa. »Mange af vores kunder har stor interesse i motorsport, og med vores sponsorat er vi med til, at kunderne kan få store motorsportsoplevelser. Sponsoratet skaber samtidig en eksponering af MASCOT-brandet, som også giver en stor værdi i de helt rigtige sammenhænge«, forklarer Michael Grosbøl om det forretningsmæssige perspektiv i partnerskabet med Christian Lundgaard.

  Teamet omkring Christian Lundgaard kommer også til at nyde godt af, at en virksomhed, der er kendt for at designe og producere innovativt arbejdstøj af høj kvalitet, er med i pitten. Teamet vil blive fuldt udstyret i tøj fra MASCOT® ACCELERATE-serien samt MASCOTs fodtøj. MASCOTs produkter er skabt med et altoverskyggende fokus på at skabe maksimal bevægelsesfrihed for dem, der bærer tøjet. Der skal være plads til aktivitet, effektivitet og dynamik – afgørende elementer på mange arbejdspladser, og ikke mindst i værkstedet og pitten.

  2020_Christian Lundgaard_car
  Med hovedsponsoratet af Christian Lundgaard og teamet bagved øger virksomheden deres fokus på talentudvikling og brandkendskab gennem motorsport.

  Christian ligger inden de sidste to løbsweekender i 2020-sæsonen i Formel 2 placeret som nummer fire i den samlede stilling.