Nye sikkerhedsbukser af

  Bukser med maksimal bevægelsesfrihed Stofkvalitet 711 – hi-vis metervare i ultimativt strækstof 
  Mon, 30 Nov 2020
  Har I maksimal bevægelsesfrihed til enhver opgave på jobbet? Stretch-arbejdstøj er de senere år blevet en del af enhver garderobe. Nu kommer det også i en hi-vis-udgave i en ny serie af sikkerhedstøj med EN ISO 20471. Særligt i seriens nye bukser får man en helt ny oplevelse af komfort og ubegrænset bevægelsesfrihed.

  Med den seneste lancering, MASCOT® ACCELERATE SAFE, tilføjer MASCOT arbejdsbukser i firevejs strækstof med certificeret synlighed til sortimentet. Den helt nyudviklede og gennemtestede stofkvalitet (711) med certificeret synlighed har været ventet af mange, der har prøvet MASCOT stretchbukser i det almindelige arbejdstøj. Ud over buksernes fleksibilitet og lave vægt er bukserne designet med et skarpt og moderne look til virksomheder, der ønsker at signalere deres firmaprofil via arbejdsbeklædningen.

  Ny synlig beklædning til alle

  Serien rummer arbejdstøj til både mænd og kvinder i tre fluorescerende farver og med forskellige kontrastfarver. Virksomheder i alle brancher har dermed stor fleksibilitet til at sammensætte den beklædning, der matcher fag og præferencer.

  Ultimativ komfort

  Lav vægt, høj synlighed og komfort er kendetegnene i de nye hi-vis bukser i stofkvalitet 711 i MASCOT® ACCELERATE SAFE. Bukserne er elastiske i alle retninger, og stoffet følger nemt kroppens bevægelser uanset, om arbejdet foregår i knælende eller stående positioner. Det elastiske stof har samtidig en effektiv sammentrækningsevne, så bukserne holder pasformen selv efter mange gange brug. Stoffet har en vægt på blot 265 gram/m2. Derudover er der tænkt komfort fra inderst til yderst, da bukserne har en blød inderside mod huden og en vandafvisende finish yderst.

  Iøjefaldende, sporty design

  De certificerede reflekser på MASCOTs hi-vis bukser i stofkvalitet 711 er designet på en helt ny måde. De er skrå og asymmetriske, hvilket bidrager til et slankende og dynamisk look. Derudover er reflekserne opdelte og strækbare, hvilket bidrager til buksernes enestående bevægelsesfrihed. Designdetaljen med satellitmønsteret på benene er videreført fra MASCOTs kendte serie, MASCOT® ACCELERATE.

  Mange smarte detaljer og lommer

  Med bukserne i stofkvalitet 711 går du ikke på kompromis med detaljer og funktioner. Bukserne er udstyret med for- og baglommer, knap til montering af knivholder samt lårlomme med telefonlomme for sikker opbevaring.

  Buksernes knælommer er forstærket med CORDURA® for at modstå det slid, de møder igennem en lang arbejdsdag. Derudover er knælommerne regulerbare. Arbejde på knæene kan være hårdt for din krop. Derfor er det vigtigt, at du kan opnå den helt rigtige placering af knæpuden, så den kan beskytte dine knæ optimalt.

  Som noget nyt i MASCOT® ACCELERATE SAFE har materialet på lommeklapperne en særlig smudsafvisende struktur, således snavs og smuds ikke har tilbøjelighed til at sætte sig fast. Det er med til at holde dine bukser pænere i længere tid.

  19031-711 MASCOT® ACCELERATE SAFE-bukser med hængelommer og knælommer

  19479-711 MASCOT® ACCELERATE SAFE-bukser med knælommer

  Tilføj nemt hængelommer til 19479-711 ved at supplere med MASCOTs hængelommer 19450-126, der påsættes med knapper.