Team Rosberg og MASCOT arbejder sammen mod fælles succes

  2021-Team Rosberg-MASCOT WORKWEAR-Motorsport-Mechanic-Race car- MASCOT ACCELERATE
  Thu, 08 Apr 2021
  MASCOT bliver Team Rosbergs officielle arbejdstøjsleverandør i DTM

  »Med produkter fra MASCOT vil vi være rustet til at levere de bedste præstationer,« fortæller Kimmo Liimatainen, administrerende direktør for Team Rosberg. »Det er vores ambition at forsyne kørere og medarbejdere med det bedste udstyr. Kvalitet, komfort og sikkerhed er fundamentalt, når man arbejder under motorsportens specielle forhold. MASCOT-arbejdstøj føles ikke bare utrolig komfortabelt, det ser også godt ud.«

  Michael Grosbøl, administrerende direktør hos MASCOT: »Med det her partnerskab får vores engagement i motorsporten en ny, særlig positionering. Som motorsportsfan er vi stolte af at arbejde sammen med det mest succesfulde DTM-team, de seneste år. Til at forsvare DTM-titlen vil vi udstyre teamet med produkter fra vores MASCOT® ACCELERATE-serie og forsyne dem med fodtøj, der giver maksimal sikkerhed og komfort både til arbejdet, på banen og i værkstedet. Vi håber på fælles succes, værdifulde indsigter og feedback til videreudvikling af vores produkter.«

  2021-Team Rosberg-DTM TR Race car

  Den danske familieejede virksomhed Mascot International A/S har udviklet, produceret og solgt arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj af høj kvalitet siden 1982. Arbejdstøjsproducenten imødekommer kundernes behov i hele verden og har store ambitioner, hvad angår høj kvalitet. MASCOT tilbyder kun produkter, der er testet til at holde i mange år. Størstedelen af produkterne er fremstillet på egne fabrikker, og er derfor underlagt 100% kvalitetskontrol. Et centralt aspekt af denne strategi er gennemgang og kontrol af produktionsmetoder, produkter og leverandører. Derfor har TESTED TO WORK ikke blot været et slogan i mange år, men den vigtigste virksomhedsværdi hos MASCOT.

  Team Rosberg blev grundlagt i 1995 af Formel 1-verdensmester Keke Rosberg, og har været en integreret del af DTM siden. Med over 500 løb og i alt 5 titler har teamet bidraget til DTM-seriens historie. Vundne titler i Formula BMW og Formula 3 understreger også, at det altid spiller en vigtig rolle at støtte unge motorsportstalenter. Team Rosberg sætter i DTM 2021-sæsonen sin lid til duoen Nico Müller (SUI) og Dev Gore (USA), der skal forsvare titlerne fra 2020.