Nu kan du få en hi-vis nederdel

  MASCOT® Model ACCELERATE SAFE Produkter udviklet til kvinderModel Byggeplads
  Thu, 22 Apr 2021
  Mærker du den stigende temperatur? Er arbejdsdagen blevet for varm til lange bukser? Med den nye hi-vis nederdel fra MASCOT kan du selv vælge, om du foretrækker shorts eller nederdel på arbejdet. Den knælange nederdel giver et feminint og slankende look samtidig med, at den er synlig og praktisk.

  Når solen skinner og temperaturen stiger, er det vigtigt at vælge tøj, der passer til temperaturen. Også når arbejdsdagen kalder. Nederdelen 19244-711 fra MASCOT® ACCELERATE SAFE er figursyet i en kvindelig pasform og dermed oplagt, når temperaturen stiger, men du ikke ønsker at gå i shorts. Med MASCOT® ACCELERATE SAFE kan kvinder få sikkerhedsbeklædning, hvor både overdel og underdel er designet til netop dem.

  Let, strækbar og plads til tommestok

  Nederdelen er designet, så den passer til de behov, du har på byggepladsen, når temperaturen stiger. Derfor er den udstyret med forlommer, baglommer, lårlommer, hammerstrop og tommestoklomme, så du kan have værktøj, bits og skruer lige ved hånden. Tommestoklommen har ekstra forstærkning og lommeklapperne er smudsafvisende, så skidt og snavs ikke sætter sig fast. Stoffet er strækbart i alle retninger, så du frit kan bevæge dig, som du har behov for. Derudover er nederdelen let, så du ikke bliver tynget af andet end det værktøj, du placerer i lommerne. Med nederdelen har du styr på både dit look og dine arbejdsopgaver.

  Model ACCELERATE SAFE Produkter udviklet til kvinderModel ACCELERATE SAFE Produkter udviklet til kvinder

  Opfylder kravet til synlighed

  Nederdelen er certificeret i henhold til EN ISO 20471 klasse 1. Kombinerer du den med en synlighedscertificeret overdel, kan du opnå en højere klasse. Med den nye MASCOT® ACCELERATE SAFE-nederdel behøver du hverken gå på kompromis med komfort, udseende eller sikkerhed. Og så har du endelig mulighed for at vælge nederdel som alternativ til shorts.

  Nederdelen fås i en DIAMOND-pasform i tre fluorescerende farver: gul, orange og rød.

  Find nederdelen hos din MASCOT-forhandler.

  MASCOT® ACCELERATE SAFE