Hi-vis sikkerhedsbukser - synlige, strækbare og slidstærke

  ACCELERATE SAFE Hi-vis bukser Mand
  Wed, 05 May 2021
  Uanset om du arbejder i skoven, ved jernbanen eller på byggepladsen, er synlighed og bevægelsesfrihed afgørende. Med de nye MASCOT® ACCELERATE SAFE-bukser får du lette, slidstærke og strækbare hi-vis bukser.

  Hvor mange timer arbejder du på et år? Formentlig så mange timer at kun det allerbedste arbejdstøj er godt nok. Både når det gælder sikkerhed og komfort. Med reflekser og fluorescerende kontrastfarver lever bukserne i herrepasform 19179-511 og i damepasform 19178-511 op til EN ISO 20471 kl. 1, der stiller krav til synlig arbejdsbeklædning.

  Strækbart stof giver fri bevægelighed

  En lang dag på jobbet kræver, at bukserne sidder, som de skal og ikke forstyrrer. Med bukser i strækstof kan du hele dagen bevæge dig frit, uden dit tøj begrænser dig. Strækstoffet strækker sig i alle retninger, og kombineret med en ergonomisk pasform og lav vægt er der garanti for ultimativ komfort. I MASCOT® ACCELERATE SAFE er også reflekserne strækbare, så bevægelsesfriheden er i top hele vejen igennem.

  Slidstærke og lette bukser

  Arbejdsbukser skal bruges både i dag, i morgen og om et år. Derfor er slidstyrken vigtig. Og derfor er sikkerhedsbukserne 19179-511 og 19178-511 lavet af et slidstærkt stof, der øger holdbarheden. Alligevel er bukserne lette, så de ikke føles tunge at have på.

  ACCELERATE SAFE Hi-vis bukserACCELERATE SAFE Hi-vis bukser Produkter udviklet til kvinder

  Hi-vis stretch til alle funktioner

  MASCOT® ACCELERATE SAFE-serien tilbyder certificeret hi-vis sikkerhedsbeklædning til alle, der har behov for synlighed, funktionelle detaljer og maksimal bevægelsesfrihed. Det komplette produktsortiment sørger udover et moderne design for, at du er synligt klædt på fra top til tå.

  Arbejder du på knæ i løbet af arbejdsdagen? Bukserne er udstyret med knælommer, så du kan isætte knæpuder, når du har behov for det. Knælommerne er lavet af CORDURA®, som er ekstra slidstærkt, da knæene ofte er udsat for mere slitage. Med knæpuder passer du på dine knæ, så knæene også holder i mange år. Bukserne er samcertificeret med MASCOT knæpudetype SHORT og LONG i henhold til EN 14404 og forberedt til hængelommer 19450-126.

  19179-511 bukserne i herrepasform og 19178-511 bukserne i damepasform DIAMOND er på lager og kan købes/bestilles hos din lokale MASCOT-forhandler.

   
  MASCOT® ACCELERATE SAFE