MASCOT sponsorerer Jan og Kevin Magnussen

  2021_Jan Magnussen_Michael Grosbøl_sign contract
  Tue, 11 May 2021
  Et rent dansk hold i den 89'ende udgave af LE MANS 24 HOURS er en realitet, og MASCOT er med på holdet. Det har i flere år været en drøm for Jan og Kevin Magnussen at køre sammen i LE MANS 24 HOURS 2021, og nu er drømmen blevet en realitet. Sammen med Anders Fjordbach går de efter trofæet i LMP2-klassen.

  »Vi er enormt glade og beærede over, at et stort og markedsledende brand som MASCOT har valgt at styrke vores projekt. Det er vigtigt at understrege, at vi tager til LE MANS 24 HOURS 2021 med ambitionerne om at vinde. Og netop når det gælder om at performe og opnå topresultater er jeg slet ikke i tvivl om, at vi arbejder ud fra de samme værdier som MASCOT gør hver eneste dag,« lyder det fra Jan Magnussen. Også Kevin Magnussen er glad for den danske støtte. »Det betyder utroligt meget for vores projekt, at vi er et dansk team, som stiller til start i en dansk bil med danske kørere. Der er noget fantastisk i, at vi kommer fra så lille et land med ambitioner om at vinde verdens største racerløb. Derfor er vi stolte af, at en stor dansk virksomhed som MASCOT tror så meget på missionen, at man har valgt at tilslutte sig holdet,« lyder det fra Kevin Magnussen.

  Også for MASCOT er der noget helt specielt ved at være med, når et dansk hold kører med i toppen. »Det er noget helt særligt at være en del af, og det er en ære for os at være på samme team som så erfarne motorsportsikoner som Jan og Kevin Magnussen. Deres professionalisme og målfokus er ekstraordinær, og vi glæder os meget til at se dem leve den næste drøm ud i livet.« udtaler Michael Grosbøl, MASCOTs administrerende direktør og tilføjer: »Det er med glæde og stolthed, at vi støtter netop dette projekt, hvor far og søn endelig får opfyldt drømmen om at deltage i LE MANS 24 HOURS 2021 side om side«. At MASCOT yder støtte til Jan og Kevin Magnussens mission er ikke usædvanligt. MASCOT har i flere år støttet motorsporten rundt om i Europa senest med sponsoratet af det danske motorsportstalent Christian Lundgaard.

  Arbejdstøj på arbejde

  Teamet omkring Jan og Kevin Magnussen kommer også til at nyde godt af, at en virksomhed, der er kendt for innovativt og slidstærkt arbejdstøj, er med på holdet. Teamet vil blive fuldt udstyret med MASCOT-arbejdstøj og -sko. MASCOTs produkter er skabt med fokus på maksimal bevægelsesfrihed. Der skal være plads til aktivitet, effektivitet og dynamik – afgørende elementer på mange arbejdspladser, og ikke mindst i værkstedet og pitten.

  Et spændende år for dansk motorsport og MASCOT

  Udover LE MANS 24 HOURS 2021, som finder sted i august, så sponsorerer MASCOT også Magnussen Racing IVS i forbindelse med Jan Magnussens deltagelse i WEC og TCR i 2021.