MASCOT er ny hovedsponsor

  Roda JC - Presse 2017
  Thu, 22 Jun 2017

  MASCOT har lavet en hovedsponsoraftale med den hollandske fodboldklub Roda JC. Klubben har stolte traditioner og spiller i den bedste hollandske liga Æresdivisionen.

  I de kommende to sæsoner vil der stå MASCOT® WORKWEAR på brystet af æresdivisionsklubben Roda JC, når de løber på banen rundt om i de hollandske storklubber. Det ligger blandt andet i den samarbejdsaftale, der i første omgang løber i en periode på to sæsoner. Begge parter har dog udtrykt intentioner om, at der nu påbegyndes et langsigtet partnerskab.

  Michael Grosbøl, CEO for Mascot International A/S: »Roda JC har givet os et positivt indtryk. Klubbens normer og værdier, og ikke mindst klubbens baggrund i minedriften, passer godt til MASCOT og vores arbejdstøj og sikkerhedssko. Vi har indledt et samarbejde med en klub med en stolt tradition, og vi forventer at få et frugtbart samarbejde.«

  Nick Janssen, kommerciel direktør Roda JC: »Vi er glade for, at vi har tegnet kontrakt med et internationalt brand med et stærkt image. Det er det rette match til Roda JC. Vi er overbeviste om, at dette partnerskab til være effektivt for begge parter.«

  MASCOT er en dansk familievirksomhed, der udvikler og producerer arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj, som eksporteres til hele verden. MASCOTs produkter og løsninger er henvendt til blandt andet bygge & anlæg, logistik og industri. Produktionen af arbejdstøj foregår på MASCOT egne fabrikker i Vietnam og Laos. MASCOTs fabrikker har SA 8000 certificering (international Standard for CSR).

  Hovedkvarteret ligger i Danmark, mens MASCOT yderligere har datterselskaber i blandt andet Tyskland, Holland, Frankrig, Vietnam og Laos. Over en lang årrække har MASCOT intensiveret aktiviteterne i Holland, og MASCOT er i dag et toneangivende arbejdstøjs-brand i Holland.

  Roda JC - 2017