Tom Kristensen tester

  2019-MASCOT WORKWEAR-DTM-Audi Sport -Audi Sport Official Supplier
  Wed, 27 Mar 2019
  Den nidobbelte vinder af Le Mans og tidligere kører for Audi Sport i DTM, Tom Kristensen, er tilbage bag rattet i en DTM taxi-bil i disse dage, hvor MASCOT har inviteret mere end 750 forhandlere fra hele Europa til event.

  Ved en fire-dags event afholdt af MASCOT giver Le Mans-vinder og tidligere DTM-kører Tom Kristensen deltagerne en oplevelse for livet. Temaet for MASCOTs event var fart, bevægelse og acceleration, hvilket også var grunden til, at MASCOT havde inviteret Tom Kristensen til at komme og give deltagerne en oplevelse, de sent glemmer.

  Tom Kristensen er et særdeles kendt navn inden for motorsport grundet hans ni sejre i 24-timers løbet, Le Mans. Men Tom Kristensen opnåede også stor succes for Audi i DTM. »Tom var det perfekte valg til at inspirere og begejstre kunderne hos vores danske tøjpartner til motorsport og DTM,« udtaler Romolo Liebchen, Head of International Partnerships hos Audi Motorsport. »De var både imponerede over det nye MASCOT hovedkvarter og vores nye DTM-bil«.

  Mere end 750 af MASCOTs europæiske forhandlere deltog i åbningen af det 35.000 m2 meter store hovedkvarter i Pårup, vest for Silkeborg, hvor også en ny arbejdstøjsserie, der er inspireret af Audi Sport bilernes dynamik, farver og designlinjer, blev præsenteret for første gang. Ud over produktpræsentationer og en rundvisning i det nye domicil, så var det i særdeleshed ræset med Tom Kristensen, der var et af eventets absolutte højdepunkter. »Det har været en fornøjelse at have Audi Sport og Tom Kristensen på besøg i vores nye hovedkvarter i Danmark. Vores samarbejde med Audi Sport er inspirerende på mange måder og vi deler mange af de samme værdier og arbejdsmetoder. Begge virksomheder er kendt for kvalitet og produktudvikling baseret på gentagne tests, hvilket også er en af de bærende grunde for, at vi nu udvider samarbejdet,« udtaler Michael Grosbøl, MASCOTs administrerende direktør.

  MASCOT® WORKWEAR Audi RS 5 DTM-bil

  Eventen i Danmark markerer en udvidelse af samarbejdet mellem Audi Sport og MASCOT. I 2019-sæsonen vil en Audi RS 5 DTM-bil med MASCOTs logo og i MASCOT-farver være at finde i DTM-serien for første gang. Bilerne til DTM 2019 med deres firecylindrede turbomotorer og mere end 610 hestekræfter bliver i øjeblikket samlet hos Audi i Neuburg, Tyskland. Den nye Audi RS 5 DTM bliver for første gang præsenteret under en pressebegivenhed i München i starten af april.

  DTM-sæsonen starter på Hockenheim-ringen den 4 maj.

  2019 - MASCOT WORKWEAR - DTM - Audi Sport - Audi Sport Official Supplier - Tom Kristensen

  Bilen, der kommer til at køre i DTM, er meget lig den taxi-bil, Tom Kristensen gav udvalgte MASCOT-forhandlere en tur i under eventen.

  2019 - MASCOT WORKWEAR - DTM - Audi Sport - Audi Sport Official Supplier - Tom Kristensen

   

  2019 - MASCOT WORKWEAR - DTM - Audi Sport - Audi Sport Official Supplier

  MASCOT® WORKWEAR | Audi Sport Official Supplier