MASCOT inviterer forhandlere

  2019 - MASCOT® WORKWEAR event - Audi Sport - Tom Kristensen
  Thu, 28 Mar 2019
  I disse dage summer det af liv i MASCOTs nye domicil i Pårup, vest for Silkeborg. Virksomheden har nemlig inviteret mere end 750 forhandlere fra hele Europa til event. Temaet for dagene er fart, bevægelse og acceleration, som i den grad blev understreget, da den nidobbelte vinder af Le Mans og tidligere kører for Audi Sport i DTM, Tom Kristensen, gav kunderne en oplevelse for livet.

  MASCOTs kunder fra hele Europa valfartede til Pårup med forventning om en helt særlig dag. Og det var der i den grad lagt op til, da MASCOT åbnede dørene for det nyligt færdigbyggede domicil. Ud over en rundvisning i det nye domicil, så blev kunderne også introduceret til en helt ny serie af arbejdsbeklædning, der bliver den største lancering i MASCOTs historie. Arbejdstøjsserien MASCOT® ACCELERATE er til mange forskellige brancher og alle faggrupper i virksomheden. Serien har specialdesignede produkter til både mænd, kvinder og børn, og det omfattende sortiment lander hos MASCOT-forhandlere fra juni.

  Med inspiration fra fart og acceleration

  Eventen havde til formål at give forhandlerne den fulde oplevelse og med egne øjne se, hvor inspirationen til serien kom fra. Serien er nemlig inspireret af Audi Sport bilernes dynamik, farver og designlinjer – altså fart, bevægelse og acceleration. Audi Sport, som MASCOT er officiel tøjleverandør for i DTM og Formula E, deltog i eventen med en DTM Audi RS5 brandet i MASCOT-farver og med MASCOTs logo. Og så havde MASCOT inviteret danske Tom Kristensen til at give nogle heldige forhandlere en tur i bilen under eventen.

  Indvielse af MASCOTs domicil

  Forhandler-eventen var også en form for indvielse af MASCOTs nye domicil, da dagene markerer, at virksomheden nu rigtigt er flyttet ind. I sin velkomsttale understregede administrerende direktør, Michael Grosbøl, mulighederne i det nye domicil: »Vi har med denne bygning og dens højteknologiske og moderne set up skabet et stærkt fundament og rammerne for, at vi - også i fremtiden – og i ’accelererende’ grad – bliver en endnu mere professionel, innovativ og attraktiv samarbejdspartner. Vi vil fortsat investere i virksomheden, i produkterne og i serviceløsninger, så det matcher den evigt foranderlige virkelighed«, sagde han i sin tale til forhandlerne.

  2019 - MASCOT<span style='text-align: center;'>® WORKWEAR event</span>

   

  2019 - MASCOT® WORKWEAR event

   

  2019 - MASCOT® WORKWEAR event - Audi Sport

   

  2019 - MASCOT® WORKWEAR event - Audi Sport - Tom Kristensen

   

  2019 - MASCOT<span style='text-align: center;'>® WORKWEAR event - Audi Sport</span>

   

  2019 - MASCOT WORKWEAR - DTM - Audi Sport - Audi Sport Official Supplier