Må vi præsentere

  2019 - MASCOT WORKWEAR Audi RS 5 DTM - Audi Sport - race car
  Mon, 15 Apr 2019
  MASCOT har gradvist etableret sig som et kendt brand i motorsportens verden blandt andet gennem partnerskabet med Audi Sport. I 2019 udbygges dette partnerskab, da vi stolt kan præsentere en ny bil i DTM: MASCOT® WORKWEAR Audi RS 5 DTM der skal køres af franskmanden Loïc Duval.

  Loïc Duval er tidligere vinder af Le Mans og World Endurance Champion, og han ser frem til sin tredje sæson med Audi Sport Team Phoenix: »Rød er en af mine yndlingsfarver,« siger Duval og fortsætter: »Det passer godt til min hjelm, som har røde områder. Rød er også en af min søns absolutte yndlingsfarver, så han vil uden tvivl støtte mig endnu mere«.

  »Jeg håber at kunne tage et stort skridt frem, ligesom jeg gjorde fra 2017 til 2018, og jeg håber, at vi kan bygge videre på de gode præsentationer, vi havde i slutningen af sidste sæson,« siger Duval. Over vinteren har han arbejdet intensivt med sin nye race-ingeniør, Philipp Kluth, for at forberede sig ned i mindste detalje til den kommende sæson. »Han har været hos Phoenix i lang tid og kender DTM godt. Jeg er allerede meget begejstret for de nye turbomotorer og at have Aston Martin som en ny rival.«

  Hos MASCOT ser vi frem til at følge MASCOT® WORKWEAR raceren og Loïc Duval igennem sæsonen.

  2019 - MASCOT WORKWEAR Audi RS 5 DTM - Audi Sport - race car - Loïc Duval 

  2019 - MASCOT WORKWEAR Audi RS 5 DTM - Audi Sport - race car - Loïc Duval