Ny generation af fleecetrøjer til mænd og kvinder

  2019-Modeller
  Tue, 18 Jun 2019

  MASCOT præsenterer en ny serie fleecetrøjer i et elastisk stof med en stilfuld, glat overflade. Både udseende, pasform og komfort adskiller sig fra den klassiske fleece. Fleecetrøjerne har en mere kropsnær pasform, der giver en rigtig god bevægelsesfrihed.

  Den glatte overflade med det let skinnende look ser ikke kun præsentabel og trendy ud, men gør også, at snavs og støv ikke sætter sig fast. Det er en stor fordel, hvis man arbejder i et miljø med støv, savsmuld eller snavs.

  Høj komfort

  Fleecen har lynlåslukning og indvendigt vindfang, der forhindrer, at det blæser koldt ind gennem lynlåsen. Trøjerne har stor komfort med en blød inderside og en krave, der varmer godt i nakken, og som kan lynes tæt ind til halsen. Desuden har fleecetrøjerne forlommer med lynlås samt reflekseffekter. Den tætsiddende pasform sammen med elastik ved håndleddet gør, at den følger kroppens bevægelser uden at flagre og hænge fast i omgivelserne. Fleecetrøjerne er både ideelle som eneste overtøj i form af en let jakke, men gør sig også fremragende som det isolerende, åndbare lag under en jakke om vinteren.

  Specialdesignede versioner til henholdsvis kvinder og mænd

  De nye fleecetrøjer med specialdesignede versioner til henholdsvis kvinder og mænd er en del af MASCOTs nye serie: MASCOT® ACCELERATE. Serien består af over 70 nye produkter i seks forskellige farver. Fra MASCOT® ACCELERATE kan suppleres med øvrige overdele – alt fra T-shirts, sweatshirts og termojakker til skaljakker, vinterjakker. Alle seriens produkter har en gennemgående designlinje, som udstråler dynamik og bevægelse.

  Arbejdsbukser til kvinder Trøje til kvinder2019-Model Fleecetrøje med lynlås

   

  Fleecetrøjerne findes i de klassiske farver mørk marine og mørk antracit/sort, men du kan også få trøjerne i tre helt nye farver: signalrød, azurblå og græsgrøn. Både til kvinder og mænd findes specialdesignede udgaver af fleecen med gennemgående lynlås, og en version med kort lynlås, som tages på ved at trække den over hovedet.

   

  18103-316 MASCOT® ACCELERATE fleecetrøje med lynlås, moderne pasform
  18153-316 MASCOT® ACCELERATE fleecetrøje med lynlås, damepasform

   

  2019-FleecetrøjerMASCOT® ACCELERATE 18103-316 | Fleecetrøje med lynlås

  2019-Trøjer til kvinderMASCOT® ACCELERATE 18153-316 | Fleecetrøje med lynlås, Damepasform