MASCOT modtager jubilæums-erhvervspris

  2019 - Erhverv Silkeborg-formand Lars Hartvig Andersen - MASCOTs administerende direktør Michael Grosbøl
  Sun, 01 Sep 2019
  I anledningen af Erhverv Silkeborgs 10 års jubilæumsarrangement modtog MASCOT årtiets jubilæumspris. Det var foreningens egne medlemmer, der valgte MASCOT som prismodtager i en afstemning på selve aftenen.

  Som en del af Erhverv Silkeborgs jubilæumsarrangement blev der uddelt en helt særlig pris. Vinderen skulle findes blandt de seneste ti års vindere af Erhverv Silkeborgs Erhvervspris, og her viste det sig, at foreningens egne medlemmer havde valgt MASCOT.

  En overrasket og glad administrerende direktør for MASCOT, Michael Grosbøl modtog prisen og sagde: »Vi er stolte over, at vi sidste år blev valgt af bestyrelsen af Erhverv Silkeborg. Men at modtage prisen for hele årtiet, og at vi er udvalgt af foreningens medlemmer, det er en helt særlig ære.« Han understregede, at prisen gives til det samlede MASCOT: »Jeg modtager prisen på vegne af alle medarbejdere hos MASCOT. Og når jeg kigger ind i MASCOT, så syntes jeg i al beskedenhed, at prisen er velfortjent. For mascotterne er ikke alene dygtige og flittige, men altid sindssygt engagerede og dedikerede. Med flid og dedikation er det lykkedes os at skabe nogle konkurrencemæssige fordele. Vores mål er at skabe verdens bedste arbejdstøj med tilhørende serviceydelser. Og vi er kommet et rigtigt godt stykke, men vi hviler ikke på laurbærrene. Vi vil gerne gøre produkterne endnu bedre.«

  Med jubilæet ønskede Erhverv Silkeborg at sætte fokus på nogle af de virksomheder, der har gjort sig særligt bemærket i netværket, og som er med til at give et billede af mangfoldigheden af erhvervsvirksomheder i Silkeborg kommune. Derfor valgte man under fejringen af jubilæet at fokusere på de virksomheder, der de seneste ti år har modtaget årets Erhvervspris. Fejringen blev holdt under overskriften ”Stærkere sammen”, hvor Erhverv Silkeborg ønskede at sætte fokus på virksomhederne, fællesskabet og medlemmerne. Vinderen af erhvervsprisen blev fundet i en sms-afstemning blandt netværksmødets 270 deltagere.

  2019-Managing Director Michael Grosbøl - Erhverv Silkeborg - jubilæumserhvervspris 2019
  Michael Grosbøl modtager Erhverv Silkeborgs jubilæums-erhvervspris på vegne af alle MASCOTs medarbejdere.

  Netværk med vokseværk

  Erhverv Silkeborg er på de første 10 år vokset til at have over 1000 medlemmer. Til at fejre jubilæet havde erhvervsforeningen blandt andet inviteret borgmester Steen Vindum, komiker og foredragsholder Anders Lund Madsen og tidligere formand Niels Thorslund. Sidstnævnte pointerede, at Silkeborgs erhvervsliv har en sammenhængskraft, som ikke findes lige i andre kommuner.