Hvor mange lag tøj

  Mix farverne – og bibehold et strømlinet look-Mand
  Sun, 11 Oct 2020
  Hvis man arbejder ude i alt slags vejr, er det en god idé at klæde sig på efter lag-på-lag-metoden. En god termojakke eller termovest er et godt alternativ til det yderste lag i overgangsperioden og perfekt som isolerende mellemlag i de koldeste måneder.

  Når efteråret nærmer sig, er det tid til at overveje, om arbejdstøjsgarderoben er gearet til at holde dig varm og komfortabel gennem hele arbejdsdagen. Klæder du dig på i de rigtige lag, kan du komme af med varmen ved intensivt arbejde og undgå, at kroppen bliver våd og kold, når tempoet falder igen. Termotøj med et isolerende fór hjælper kroppen med at holde en stabil temperatur gennem hele arbejdsdagen.

  Klæd dig på i lag

  Ved fysisk arbejde er det vigtigt, at kroppen kan komme af med sved, så man undgår at blive våd. En svedtransporterende T-shirt som det inderste lag er en god start. Mange arbejder med vekslende intensitet i løbet af dagen, og derfor er det vigtigt, at kroppen ikke bliver kold i perioder ved lavere intensitet.

  Med en god termojakke kan du hurtigt iføre dig et ekstra lag, der udnytter kroppens egen overskudsvarme til at holde en stabil temperatur. På særligt kolde, blæsende eller regnfulde dage kan du supplere med et tredje lag yderst, der kan beskytte mod regn.

  Avanceret letvægtsfór med høj isoleringsevne

  MASCOT bruger CLIMASCOT® Lightweight Insulation i de fleste termoprodukter – et letvægtsfór lavet af polyester. CLIMASCOT® kan presses sammen, så det næsten ingenting fylder. Derfor er det nemt at have en termojakke med på farten, og den kan nemt puttes i tasken, hvis det bliver varmere i løbet af dagen. Polyester stabiliserer foret, så det bibeholder form og isolerende egenskaber, når det foldes ud igen.

  CLIMASCOT® er særligt godt til en hverdag med vekslende arbejdsintensitet, da det er åndbart og tørrer hurtigt. Det betyder, at kroppen kan komme af med overskudsvarme og fugt ved intensivt arbejde, men holdes tør og varm ved stillestående opgaver. Det giver komfort gennem hele arbejdsdagen.

  Isolerende veste og jakker til mænd og kvinder

  I MASCOT® ACCELERATE-serien finder du termoveste og termojakker med CLIMASCOT®-fór i en pasform til både mænd og kvinder. Forets lave vægt gør, at termoprodukterne føles lette og ikke begrænser dine bevægelser i løbet af arbejdsdagen.

   

  Kvinde Mix farverne – og bibehold et strømlinet look 

  Du kan kombinere termoprodukterne med produkterne i serien eller kombinere med resten af MASCOTs sortiment. Både jakker og veste kommer i seks farver: Sort, mørk antracit, mørk marine, azurblå, signalrød og græsgrøn. Hvis der foretrækkes et alternativt produkt til termojakker og -veste, kan fleecetrøjer og striktrøjer være en oplagt mulighed som det isolerende lag – eller som et ekstra isolerende lag på særligt kolde dage.

  Herre

  18015-318 MASCOT® ACCELERATE Jakke med CLIMASCOT®-fór

  18065-318 MASCOT® ACCELERATE Vintervest med CLIMASCOT®-fór

  Dame

  18025-318 MASCOT® ACCELERATE Jakke med CLIMASCOT®-fór, damepasform

  18078-318 MASCOT® ACCELERATE Vintervest med CLIMASCOT®-fór, damepasform

  MASCOT® ACCELERATE