Vinterjakker med høj komfort og ultimativ vejrbeskyttelse

  Produkter udviklet til kvinder Synlighed og sikkerhed til alle brancher Sikkerhedstøj i ULTIMATE STRETCH Vinterjakker – Varme MASCOT jakker med mange gode egenskaber 
  Fri, 29 Jan 2021
  Ny vinterjakke fra MASCOT giver ultimativ synlighed og beskyttelse, når du opholder dig i nærheden af trafik eller arbejdende maskiner. Den særlige stofsammensætning og pasform gør tillige arbejdsdagen behagelig og giver stor bevægelsesfrihed. Vintervejret klares med certificeret beskyttelse mod kulde og nedbør.

  Iklæder du dig den nye hi-vis vinterjakke (19035-449) fra MASCOT® ACCELERATE SAFE får du certificeret beskyttelse efter den højeste standard inden for synlig beklædning. Vinterjakken er godkendt efter EN ISO 20471 sikkerhedsklasse 3, som sikrer, at brugeren er synlig for sine omgivelser - både i dagslys og i mørke.

  Designet til at holde brugeren varm

  Har man brug for en varm jakke til al slags vejr, så er denne vind- og vandtætte jakke et oplagt valg. Både stof, sømme og lynlåse er vandtætte. Jakkens mange detaljer, fx vindfang, sikrer, at jakken ikke lader kold vind komme indenfor.

  Et blødt, isolerende fór af CLIMASCOT® Lightweight Insulation holder på kroppens varme, samtidig med at det er let og fleksibelt. Det gør, at du nemt og ubesværet kan bevæge dig i jakken, der uden hindringer følger kroppens bevægelser. Jakken er testet og certificeret både efter EN 342 og EN 343, som stiller krav til henholdsvis isolerende egenskaber og modstandsdygtighed mod nedbør.

  Synlighed og sikkerhed til alle brancher Vinterjakker – Varme MASCOT jakker med mange gode egenskaber Mand

  Slut med træk på kroppen

  Mange oplever ubehag ved især træk på lænden og i nakken ved arbejde i vintervejret. Men det kan undgås med 19035-jakken. Vinterjakkens nederste rygstykke kan forlænges, hvilket forhindrer kold luft i at trænge ind på huden ved for eksempel knælende eller foroverbøjet arbejde. Et par knapper holder det ekstra stykke stof på plads i jakken, når det ikke skal bruges. Desuden har jakken en ekstra høj krave, som beskytter nakke og hals mod træk, ligesom elastik ved håndleddene sørger for, at jakken lukker tæt ved håndleddet.

  Hætten giver god beskyttelse mod kulde, da meget varme forlader kroppen ved hovedregionen. Dog er det ofte et problem, at hætten blæser af. Et blødt, elastisk stofstykke forlænger hætten ved panden. Regulerbare elastiksnører sørger for, at du kan spænde den om hovedet til en perfekt pasform. Er du helst fri for hætten, kan den nemt helt afmonteres.

  Jakken har naturligvis alle de praktiske lommer og detaljer, der kræves til en dag på jobbet med mange gøremål. Jakken findes både i en version med damepasform og en version til mænd. Den er en del af en større serie af synlig sikkerhedsbeklædning, hvor kombinationsmulighederne er utallige.

   

  MASCOT® ACCELERATE SAFE