Bliv set med en smart og sporty refleksjakke

  MASCOT® ACCELERATE SAFE Åndbar, vindtæt og vandtæt. Softshell jakke Smart design med brugeren i centrum Mand
  Tue, 23 Feb 2021
  Vil du ses dag og nat, så tag et kig på denne softshell jakke fra MASCOT. Jakken i fluorescerende farver med refleksdetaljer har et sporty look – et design, der gør den til et smart alternativ til den traditionelle sorte jakke. Både jakkens atletiske look og egenskaber leder tankerne hen på en aktiv hverdag.

  Denne softshell jakke fra MASCOT® ACCELERATE SAFE er kendetegnet ved særlige refleksdetaljer, der designmæssigt får jakken til at skille sig ud. Modsat mange de øvrige overdele i serien, er denne softshell jakke ikke certificeret efter EN ISO 20471. Den er i stedet et oplagt valg til de situationer, hvor synlighed ikke er et krav men et tilvalg. Foruden synlighed giver jakken dig et sporty look med skarpe linjer og klare hi-vis farver.

  Bliv set både i dagslys og mørke

  Synlighed er vigtigt for din sikkerhed – særligt i de mørke vintermåneder. Den nye softshell jakke fra MASCOT et godt valg, hvis du vil øge din synlighed og dermed din sikkerhed. Det gælder uanset om du cykler til og fra arbejde, er på kundebesøg, går tur med hunden, eller inspicerer nye byggeprojekter.

  Refleksdetaljerne får jakken til at lyse op i mørket, når den rammes af lys fra fx billygter. Sammen med de tydelige hi-vis farver gør det dig synlig over for omgivelserne i både dagslys og mørke. Jakken er et godt alternativ til situationer, hvor synlighed ikke er et krav, men det stadig er en vigtig prioritet for dig.

  MASCOT® ACCELERATE SAFE Åndbar, vindtæt og vandtæt. Softshell jakke Smart design med brugeren i centrum Mand

  Skarpe linjer giver et sporty look

  Softshell jakken kommer i hi-vis farverne gul, orange og rød med flere kontrastfarver at vælge mellem. Den fluorescerende farve bliver på skulderne brudt af skarpe kontrastdetaljer, der gør, at skuldrene synes bredere. Den mørkere kontrastfarve går desuden igen langs taljen, hvor den giver en slankende effekt. Begge dele er med til at underbygge kroppens naturlige linjer og giver et atletisk og dynamisk udtryk.

  Det er dog ikke kun designet, der leder tankerne hen på bevægelse og en aktiv hverdag. Jakken har en kropsnær pasform, og det fleksible stof gør, at jakken uhindret følger kroppens bevægelser. Derudover har jakken en god åndbarhed, hvilket gør den komfortabel at have på, selvom pulsen stiger.

   

  MASCOT® ACCELERATE SAFE