MASCOT® WORKEAR er Official Event Supplier

  Dutch Grand Prix-race car_2021
  Mon, 30 Aug 2021

  MASCOT® WORKWEAR og Dutch Grand Prix har underskrevet en ”Official Event Supplier”-samarbejdsaftale for de næste tre år.

  MASCOT udstyrer det officielle organisationsteam og eventværterne ved Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix, der beskæftiger mere end 1400 mennesker, med tøj fra MASCOT® ACCELERATE-serien. Produkter, der giver organisationen og eventværterne et ensartet og professionelt udseende under eventet.

   

   

  Generaldirektør for CM.com Circuit Zandvoort og direktør for Formel 1 Heineken Dutch Grand Prix, Robert Vand Overdijk, udtaler: »Sportslighed, kvalitet og ydeevne er værdier som MASCOT, Dutch Grand Prix og CM.com Circuit Zandvoort deler. Ligesom i sport på højeste, professionelle niveau skal man arbejde hårdt for at være de bedste til at skabe æstetisk arbejdstøj i høj kvalitet, der også er funktionelt. Vores medarbejdere er vores visitkort, og vi synes, det er vigtigt at klæde dem godt på – genkendelige og beskyttede. Lige fra vores vedligeholdelsesteam og serviceteam, der sikrer, at der bliver taget hånd om banen og eventområder ned til mindste detalje, til vores værter og salgsteam, som hver dag tager imod forretningsgæster til en uforglemmelig oplevelse.«

  Høje ambitioner

  Sportsdirektør Jan Lammer siger: »F1 Heineken Dutch Grand Prix gør comeback efter 36 år. Et unikt øjeblik i hollandsk sportshistorie. Vi har ambitionen om at organisere den største Ultimate Race Festival i verden. I år i et mindre format, men på trods af det vil vi vise verden, hvad vi er i stand til i Holland. Det betyder selvfølgelig også, at alle vores folk i mange forskellige funktioner bærer det mest funktionelle og præsentable tøj fra MASCOT.«

  »Vi er stolte over at være en del af dette unikket sportsevent, Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Vi har sammensat en tøjpakke med fokus på komfort og professionelt udseende, hvor eventværterne er godt klædt på uanset vejret,« siger Danny Bonn, landechef for Benelux hos MASCOT.

  Dutch Grand prix_Danny Bonn_Jan Lammers-2021