Ny pris

  Anerkendelse show - Egne fabrikker i Vietnam:
  Sun, 26 May 2013

  MASCOTs vietnamesiske fabrik har endnu en gang modtaget en pris. Denne gang blev MASCOT hædret som en ud af ni virksomheder, der har ydet et væsentligt bidrag til Hai Duong provinsens socioøkonomiske udvikling med etablering af arbejdspladser af international standard.

  2013 - Egne fabrikker i Vietnam: - Anerkendelse

  Direktør i MASCOT Vietnam, Thomas Bo Pedersen betegner det som den mest ærefulde pris hidtil, da den er besluttet af investeringsministeren selv.

  Prisen er betydningsfuld

  Også MASCOTs administrerende direktør Michael Grosbøl havde også det store smil fremme: »Prisen vidner vel dybest set om, at MASCOT stadig ligger i eliten i konkurrence med nogle af Asiens største internationale virksomheder. Og det kan jeg da kun være stolt af og glad for«, siger Michael Grosbøl.

  MASCOT Vietnam er CSR-certificeret

  MASCOT har selv bygget fabrikken i industrizonen Hai Duong ca. 60 km fra Hanoi i Nordvietnam. Den blev indviet i marts 2008 og har i dag godt 1200 medarbejdere. Fra begyndelsen har der været afgørende fokus på byggesikkerhed og gode og trygge arbejdsforhold, og en naturlig følge heraf var, at MASCOT i januar 2011 fik SA 8000 certifikatet. Siden har MASCOT modtaget flere priser for både CSR-indsatsen og for engagementet i Hai Duong provinsen.

  Det var MASCOTs logistikchef, Adel Abdullah, der modtog prisen på vegne af MASCOT ved ceremonien.

  Prisen er underskrevet og forseglet af investeringsminister Bui Quang Vinh, 7. maj 2013.

  Anerkendelse - Egne fabrikker i Vietnam: - 2013