Nye arbejdsbukser

  Fodboldspillere i arbejdstøj - Arbejdsbukser - 2016
  Sun, 21 Feb 2016

  De helt nye MASCOT® Adra og MASCOT® Madrid er til håndværkeren, der kræver ALT af sine arbejdsbukser. Bukserne har lommer og detaljer i massevis, en slidstyrke, der kan holde til lidt af hvert, og en komfort i særklasse ved hjælp af blandt andet elastiske områder.

  MASCOT® Madrid har hængelommer, mens MASCOT® Adra har CORDURA®-forstærkning til fx skruemaskine på forlommen, men ellers er de ens.

  Det er en helt ny liga inden for bukser til byggeriet, som nu kommer i handlen. Bukserne har været under udvikling gennem mange måneder – blandt andet som følge af MASCOTs TESTED TO WORK-program. Denne testprocedure indebærer massive test af produkterne ude i brancherne, inden de sættes i produktion. MASCOT® Madrid og MASCOT® Adra har derfor allerede været ’på arbejde’ mange gange i forskellige håndværksbrancher i testperioden. Dermed er lommer og pasform blevet justeret til mindste detalje af dine kolleger i brancherne. Stoffet har desuden gennemgået en række test på MASCOTs laboratorier, så brugeren er garanteret det højeste niveau inden for fx slidstyrke. Desuden har bukserne mange CORDURA®- og Kevlar®-indsatser, som giver ekstra slidstyrke på udsatte steder og dermed en lang holdbarhed på det samlede produkt.

  2 Mænd - Arbejdstøj - 2016

  Det første, der bemærkes, når man trækker i de nye bukser, er, at de er virkeligt komfortable at bære. Bukserne er designet med ergonomisk formede bukseben og en formskåret linning, så de følger alle kroppens bevægelser. Desuden giver de indsatte stykker af elastisk materiale – særligt i området omkring knæene – en forøget bevægelsesfrihed, når man fx arbejder i knælende positioner. Ekstra komfort i varme miljøer er tænkt ind med ventilationskanaler omkring knæet, hvor der ofte er ekstra varmt, når der bæres knæpuder.

  De mange praktiske lommer, nogle med magnetlukning, gør bukserne fleksible i brugen og dermed velegnede til alle fag i byggeriet. Lårlommens bagerste rum er eksempelvis designet til at rumme en mini-tablet, og der er i det hele taget masser af plads til værktøj. Hængelommerne i MASCOT® Madrid er ekstra rummelige og den venstre kan udvides yderligere via magneter i bunden, der kan løsnes for at skabe plads.

  Detalje - Arbejdsbukser - 2016 Forstærket tommestoklomme med Kevlar®-forstærkninger - særligt modstandsdygtig over for spidse og skarpe genstande.
  2016 - Detalje - HåndværkerbukserMASCOT® Adra: Høj slidstyrke på forlommer er sikret med CORDURA®-forstærkninger – især vigtigt, når lommen bruges til at hænge maskiner på.
  2016 - Detalje - Bukser med knælommerKnælommer af slidstærk CORDURA® - med indstik af knæpude fra oven og med overfald, så de ikke samler snavs
  2016 - Bukser med hængelommerKan nemt forlænges med 3 cm ved at sprætte den røde stikning på bagsiden op.

  Bukserne fås i tre forskellige benlængder og et væld af størrelser. Som en ny feature kan brugeren nemt selv forlænge bukserne med 3 cm ved helt enkelt at pille en indvendig stikning op – eksempelvis med en kniv.

  MASCOT® Madrid og MASCOT® Adra er at finde hos din lokale forhandler fra marts 2016. Vælg mellem farverne mørk marine, hvid, sort, mørk antracit eller kaki.