Sikkerhedssko med Boa®-lukning

  BOA® Sikkerhedsfodtøj - MASCOT 2016
  Mon, 05 Sep 2016

  Sikkerhedssko skal yde den maksimale beskyttelse, give den bedste komfort og være designet til enhver arbejdssituation. Og der er mange valgmuligheder. Kræver din arbejdsdag, at skoene skal af og på mange gange, eller ønsker du bare et alternativ til almindelige snører, så er Boa®-lukningen et oplagt parameter at vælge efter.

  I MASCOTs nye serie af sikkerhedsfodtøj, DYNAMIC, findes fire modeller med Boa®-lukkesystemet: MASCOT® Petros, MASCOT® Kailash, MASCOT® Tatra og MASCOT® Grofa.

  Boa® - når snøring af sko er gjort enkel

  Med Boa®-lukkesystemet får du sikkerhedssko med en optimal komfort kombineret med hurtig snøring af skoen. Sikkerhedssko med Boa® sikrer, at dine sikkerhedssko altid sidder godt på foden. Dreje-hjulet betjenes med kun én hånd. Det snører nemt skoen, så den sidder perfekt via de rustfrie stålsnører og kan hurtigt løsnes igen, når du mange gange i løbet af en dag har brug for at tage skoene af. Hjulet kan finjusteres og giver derfor perfekt pasform og ingen prespunkter. De rustfrie stålsnører er meget stærke, og lukkesystemet vil ikke blive påvirket af vand, mudder og is.

  BOA® Sikkerhedssko - 2016

  DYNAMIC er et godt valg til en aktiv arbejdsdag, hvor pasform og sikkerhed er i højsædet. Udover Boa®-lukkesystemet har MASCOT tænkt funktion, brugerbehov og arbejdssituationer ind i designet af de nye sikkerhedssko, -støvler og -sandaler.

  Features i de nye sikkerhedssko i DYNAMIC-serien

  Ud over det patenterede Boa®-lukkesystem og en super komfort med et fleksibelt sømværn og god plads i den ergonomisk formede tåkappe har MASCOT® Petros, MASCOT® Kailash, MASCOT® Tatra og MASCOT® Grofa også et sporty look og en transparent sål, der ikke efterlader mærker på underlaget. Herudover har sikkerhedsskoene alle et fór af SILVADUR™, der er antibakterielt og hæmmer dannelsen af lugt i tekstilmaterialer.