MASCOT modtager pris for høje sociale standarder

  Anerkendelse - high labour standards - Presse 2017
  Thu, 04 May 2017

  MASCOT Vietnam har i dag modtaget en pris for den høje arbejdsstandard og miljømæssige kontrol fra Ministry of Labour, Invalids and Social Affairs i Vietnam. Gode arbejdsforhold er vigtige for MASCOT, som tager sit sociale ansvar som en international virksomhed meget alvorligt.

  MASCOT Vietnam har siden etableringen i 2008 haft fokus på at opfylde det etiske, sociale og miljømæssige ansvar som virksomhed. Thomas Bo Pedersen, administrerende direktør MASCOT Vietnam, udtaler om prisen: »Det er en stor motivation for os at blive anerkendt af den Vietnamesiske regering. Jeg er sikker på, at der er et direkte link mellem vores arbejdsstandarder og den høje effektivitet, der ses i MASCOTs produktion af kvalitets-arbejdstøj i Vietnam og Laos«.

  Forkvinden for MASCOTs fagforening, Hoang Thi Huong, er også positiv angående prisen til MASCOT Vietnam: »Siden jeg blev en del af virksomheden i 2013, har jeg oplevet, hvordan virksomhedens ledelse kontinuerligt arbejder for at give medarbejderne gode arbejdsvilkår i et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Det inkluderer blandt andet kurser inden for forskellige emner omhandlende sundhed og sikkerhed. Virksomhedens indsats har også en positiv effekt på medarbejderne og deres opfattelse af at være ansat hos MASCOT Vietnam«, siger Hoang Thi Huong.

  Høj arbejdsstandard er i fokus

  MASCOTs fabrikker i både Vietnam og Laos er SA 8000 certificeret. SA 8000-certificeringen er dokumentation for sikre og trygge arbejdsforhold, hvor arbejdsmiljøet er tilpasset lokale forhold, der er rimelig arbejdstid og løn, og hvor et effektivt ledelsessystem er i fokus. MASCOT har siden etableringen af fabrikkerne i Vietnam og Laos haft europæisk ledelse og europæiske arbejdsstandarder med blandt andet sundhedsforsikring, god, gratis kantinemad, medlemskab i en fagforening, et højt sikkerhedsniveau og gratis lægeklinik for alle ansatte.

  2017 - high labour standards - Presse
  Forkvinden for MASCOTs fagforening og medarbejder i administrationen Hoang Thi Huong modtager på vegne af MASCOT ministeriets anerkendelse for ”MASCOT Vietnams fremragende præsentation inden for arbejdssikkerhed og hygiejne i 2016”.

  Anerkendelse 2017 - high labour standards - MASCOT
  Som repræsentant for ledelsen hos MASCOT Vietnam modtager logistikchef Adel Abdullah anerkendelsen fra ministeriet. Prisen er givet til MASCOT Vietnams administrerende direktør Thomas Bo Pedersen for den ledelsesmæssige kontinuerlige arbejde med arbejdssikkerhed og hygiejne hos MASCOT Vietnam.